درمان خانگی نقرس

درمان خانگی نقرس با سماق، حجامت،

نقرس یکی از بیماری‌های نسبتا رایج است. در این پست به درمان خانگی نقرس با زردچوبه، سرکه سیب، حجامت، زالو و … می‌پردازیم.

درمان خانگی نقرس با سماق، حجامت،

درمان خانگی نقرس

نقرس نوعی آرتریت است که باعث ایجاد دردی شبیه به استئوآرتریت می‌شود، هر چند تفاوت‌های مشخصی نیز وجود دارد. علت بروز نقرس تجمع اسید اوریک بالا در خون است. اسید اوریک سپس در مفاصل تجمع می‌یابد و باعث التهاب همراه با ناراحتی و درد می‌شود.

برخی از درمان‌های طبیعی ممکن است کمک کننده باشد. با این حال، اگر درد نقرس شما بسیار ناگهانی یا شدید است، قبل از امتحان هر یک از درمان‌های خانگی نقرس با پزشک خود تماس بگیرید.در واقع هیچ درمانی برای نقرس وجود ندارد، و ترکیبی از داروها و درمان‌های خانگی ممکن است در بهبود نقرس موثر باشد.

اسید اوریک یک محصول جانبی از زمانی است که بدن پورین‌های موجود در غذاها را تجزیه می‌کند. ایجاد برخی تغییرات در رژیم غذایی می‌تواند به فرد کمک کند سطح پورین خود را کاهش دهد و احتمال عود نقرس را کاهش دهد.

درمان خانگی نقرس با سماق

درمان خانگی نقرس با سماق به علت خاصیت کاهش‌دهندگی اسید اوریک خون است. این گیاه دارویی باعث تقویت دستگاه و گوارش و کبد نیز می‌شود و در درمان التهاب نیز مفید است. در واقع سماق خواص سم زدایی و ضد التهاب برای کبد دارد و به پاکسازی آن و پیشگیری از نقرس کمک می‌کند.

درمان خانگی نقرس با حجامت

درمان خانگی نقرس با حجامت

درمان خانگی نقرس با حجامت در درمان این بیماری توصیه می‌شود. اگرچه ممکن است این بیماری را درمان نکند، اما واقعا می تواند به کاهش درد و التهاب کمک کند. حجامت فرآیندی است که در آن فنجان‌های مکنده روی نواحی پوست قرار می‌گیرند و یک برش کوچک ایجاد می‌کنند و خون دفع می‌شود تا بدن را از فلزات سنگین و آلاینده‌ها پاکسازی و سم‌زدایی کند. حجامت همچنین به بهبود گردش خون و کاهش رکود و درد کمک می‌کند.

حجامت می‌تواند مواد سمی را از خون حذف کند که می‌تواند به درمان بیماران مبتلا به نقرس کمک کند. در صورت تشخیص ابتلا به نقرس، انجام منظم حجامت و همچنین تغییر در رژیم غذایی و سبک زندگی توصیه می‌شود.

درمان خانگی نقرس با زالو

زالو درمانی عنوان یک روش باستانی درمانی برای درمان بیماری‌های التهابی و عفونی است. زالو درمانی با پاکسازی خون و پاکسازی خلط غالب در بدن به درمان نقرس کمک می‌کند. درمان خانگی نقرس با زالو در یک دوره هفت روزه برای تسکین درد، حساسیت، تورم، اریتم در نقرس حاد موثر است و اثر آن تا 28 روز از دوره مشاهده می‌شود.

درمان خانگی نقرس با زردچوبه

درمان خانگی نقرس با زردچوبه

 

اگر نقرس دارید، درمان خانگی نقرس با زردچوبه را امتحان کنید. حملات نقرس ناشی از افزایش اسید اوریک در خون است. زردچوبه می تواند به کاهش سطح اورات خون و افزایش دفع اسید اوریک هنگام ادرار کمک کند. کورکومین، از مواد شیمیایی فعال در زردچوبه، دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قوی است. این خواص می‌تواند در کاهش التهاب و درد مربوط به نقرس موثر باشد.

شواهد فعلی نشان می‌دهد که زردچوبه می‌تواند سطح اسید اوریک را در بدن کاهش دهد، التهاب مفاصل را کاهش دهد و حتی ممکن است به محافظت از کلیه‌ها در برابر رادیکال‌های آزاد مضر کمک کند.

وقتی زردچوبه در غذاها خورده شود، عموما بی خطر است. همچنین می‌توانید گزینه دیگر یعنی تهیه خمیر زردچوبه را امتحان کنید. ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری ماست، عسل خام یا روغن نارگیل را با ۱ قاشق چای‌خوری زردچوبه مخلوط کنید. خمیر را روی مفاصل آسیب دیده بمالید و بعد از 10 تا 15 دقیقه بشویید.

درمان خانگی نقرس با سرکه سیب

هنوز هیچ مدرک علمی مبنی بر اینکه سرکه سیب بتواند نقرس را درمان یا از آن پیشگیری کند، وجود ندارد. با این حال، برخی از تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که اسید استیک، یک عنصر کلیدی در سرکه سیب و سایر انواع سرکه، ممکن است به کاهش یا کنترل عوامل موثر در بروز نقرس کمک کند، از جمله: التهاب، فشار خون بالا، کلسترول بالا، دیابت و چاقی.

همچنین سرکه سیب با داشتن اسید مالیک به دفع اسید اوریک که عامل اصل نقرس است کمک که می‌تواند در درمان نقرس موثر باشد. ویتامین C موجود در سرکه سیب نیز به درمان نقرس کمک می‌کند.

هیچ دوز توصیه شده ثابتی از سرکه سیب برای درمان یا پیشگیری از نقرس وجود ندارد. در صورت تصمیم به مصرف رقیق کردن سرکه سیب ضروری است زیرا بسیار اسیدی است. غذاها و نوشیدنی های اسیدی می توانند مینای دندان را ضعیف کرده و خطر پوسیدگی و پوسیدگی دندان را افزایش دهند.

درمان خانگی نقرس با میوه

درمان خانگی نقرس با سیب

برخی منابع سیب را به عنوان بخشی از رژیم های غذایی کاهش دهنده نقرس توصیه کنند. زیرا سیب حاوی اسید مالیک است که اسید اوریک را کاهش می‌دهد. با این حال، هیچ مطالعه‌ای وجود ندارد که از این موضوع برای درمان نقرس حمایت کند. سیب همچنین حاوی فروکتوز است که ممکن است باعث هیپراوریسمی شود و منجر به تشدید نقرس شود. خوردن یک سیب در روز برای سلامت کلی بدن مفید است. ممکن است کمی برای نقرس مفید باشد، اما به شرطی که به مصرف بیش از حد روزانه قند اضافه نکند.

 
 

درمان خانگی نقرس با موز

تصور می شود که موز برای نقرس مفید است. آنها سرشار از پتاسیم هستند که به بافت و اندام‌های بدن کمک می‌کند تا به درستی عمل کنند. موز همچنین حاوی قندهایی از جمله فروکتوز است که می‌تواند محرک نقرس باشد. بسیاری از غذاها نسبت به موز دارای پتاسیم بالاتر و قند کمتری هستند، مانند سبزیجات با برگ های تیره و آووکادو. به این منظور روزانه یک موز بخورید. با این حال هیچ مطالعه‌ای هنوز فایده‌ای از موز برای نقرس را تایید نکرده است.

 

درمان خانگی نقرس با گیلاس

درمان خانگی نقرس با گیلاس

 

گیلاس حاوی مقادیر زیادی آنتوسیانین است که ترکیبات ضد التهابی هستند. محققان دریافتند که برای کسانی که گیلاس کامل یا آب آلبالو مصرف می کنند و همچنین افرادی که مکمل های عصاره گیلاس مصرف می کنند، مزایای کاهش علائم وجود دارد. آنها همچنین دریافتند که در صورت مصرف گیلاس علاوه بر مصرف داروهای نقرس، خطر حملات نقرس تا 75 درصد کاهش می یابد.

سخن آخر

گزینه‌های زیادی برای کمک به پیشگیری و درمان خانگی نقرس وجود دارد. بیشتر آنها طبیعی هستند و عوارض جانبی کمی دارند. همیشه قبل از افزودن روش‌های درمان خانگی نقرس ابتدا با پزشک خود مشورت کنید. تداخلات و عوارض جانبی می تواند با مکمل های گیاهی امکان پذیر باشد. هرگز بدون اطلاع پزشک خود، درمان‌های نقرس را با داروهای خانگی جایگزین نکنید.

منبع: الامتو
دیدگاه شما
منتخب سردبیر