سلامت

روزه‌داری برای این بیماران مفید است

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: روزه‌داری برای بیماران دیابتی با سن کمتر از ۶۵ سال که دیابت آنها با رژیم غذایی کنترل‌شده مفید است.

روزه‌داری برای این بیماران مفید است

روزه‌داری برای بیماران دیابتی نوع ۲ که دیابت آنان با رژیم غذایی کنترل‌شده مفید است، تصریح کرد: روزه نه‌تنها بیماری آنان را تشدید نمی‌کند بلکه کاهش وزن را نیز به همراه دارد که برای مبتلایان به دیابت دارای اضافه‌وزن یا چاقی مؤثر است.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان همچنین تأکید کرد: افرادی که برای کنترل دیابت خود از قرص استفاده می‌کنند، اگر علائم افت قند خون را در طول روز داشتند باید فوراً روزه خود را باطل کنند.

 

بهادری توصیه کرد: بیماران دیابتی که روزه می‌گیرند باید با تنظیم داروهای مصرفی خود زیر نظر پزشک، رژیم غذایی مخصوص خود را در وعده‌های افطار و سحر رعایت ی خاطر نشان کرد: افراد دیابتی در مصرف غذاهای شیرین که در ماه مبارک رمضان در وعده افطار استفاده می‌شود دقت کرده و مقدار و میزان توصیه‌شده توسط مشاورین تغذیه را رعایت کنند و برای کنترل بهتر قند خون توصیه می‌شود که این افراد در صورت امکان قند خون قبل از سحر و بعد از افطار خود را کنترل نمایند.

 

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان اظهار کرد: اگر قند خون قبل از سحری بالاتر از ۳۵۰ میلی‌گرم بر دسی لیتر باشد روزه‌داری توصیه نمی‌شود و یا بهتر است روزه نگیرند.

بهادری افزود: اگر برای کنترل دیابت قرص مصرف می‌شود و لازم است در طول روز نیز برای کنترل قند خون مصرف شود، اگر انسولین تزریق می‌شود و در طول روز نیز باید تزریق داشته باشند و اگر عوارض دیابت نمایان شده باشد، یعنی عوارض کلیوی، چشم‌ها و... بهتر است در جهت ممانعت از توسعه عوارض روزه نگیرند و یا با پزشک خود مشورت کنند.

 
 
منبع: همشهری
دیدگاه شما
منتخب سردبیر