بهترین روش خانگی برای پرپشت کردن ابروها
در این مطلب مجموعهای از ترفندهای طب سنتی برای پرپشت کردن ابروها معرفی میشوند.
در این مطلب مجموعهای از ترفندهای طب سنتی برای پرپشت کردن ابروها معرفی میشوند.
یونس حیدری پژوهشگر طب سنتی اظهار داشت: اصلیترین علل ریزش ابرو به دلیل کمکاری تیروئید است.
وی افزود: استرس زیاد، شوک ناگهانی، یائسگی، تتو کردن، استفاده از برخی داروها، مصرف وازلین، کندن و دستکاری ابروها، استفاده از رنگ های شیمیایی و کم خونی از علل ریزش ابروها است.
حیدری بیان کرد: برای تقویت ابروها در طب سنتی نسخه های مفیدی وجود دارد که می تواند به صورت ماسک یا پماد بر ابرو مورد استفاده قرار گیرد.
این پژوهشگر طب سنتی برای پرپشت کردن ابروها اشاره کرد: استفاده از روغن مار در کل دنیا به عنوان یک روغن پرپشت کننده ابرو و موهای سر و صورت مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین روغن آمله به تقویت و پر پشت کردن ابرو و موها کمک شایانی می کند.
وی اضافه کرد: استفاده از یک تا قطره گیاه کندش هر شب قبل از خواب و ماساژ آن در رشد و پرپشت نمودن پیاز مو و ابرو موثر است.
حیدری با بیان اینکه استفاده از روغن نارگیل خالص در تقویت و پر پشت نمودن ابروها فوق العاده موثر است، بیانکرد: مصرف روغن خرگوشک در تقویت ابرو تاثیر چشمگیری دارد و هر 2 روز یکبار شستشو و ماساژ با این روغن بسیار موثر است.
این پژوهشگر طب سنتی تاکید کرد: روغن کرچک در پرپشت کردن مژه و ابرو تاثیر چشمگیری دارد، البته افراد باید مراقب باشند که این روغن وارد چشم نشود، همچنین استفاده از روغن سیاه دانه در تقویت ابروها موثر است.
وی اظهار داشت: برای براق شدن و افزایش رشد ابرو استفاده از روغن زیتون، ژل آلوئهورا و لیمو ترش، 10 دقیقه روی ابرو به رشد ابرو و تقویت آن کمک شایانی می کند.
حیدری افزود: قرارگیری زرده تخم مرغ به مدت 20 دقیق روی ابرو و استفاده از روغن بادام شیرین روی ابرو بسیار مفید است.
به گفته وی، استفاده از روغن پیاز صحرا نیز در درمان ریزش سکه ای مو یا ریختگی ابرو مفید است.
این پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: همچنین استفاده از آب پیاز و آب سیر بر روی ابروها به تقویت و رشد آنها کمک می کند. مصرف پودر تخم شنبلیله (15 گرم) به همراه لیمو ترش هنگام شب 10 دقیقه قبل از خواب به صورت ماسک بر روی ابروها در رشد و پر پشت کردن آن موثر است.
وی بیان کرد: استفاده از لعاب حبوبات مخصوصاً نخود موجب تقویت ابروها شده و خوردن اسفناج در جلوگیری از ریزش مو و ابرو کمک کننده است.
حیدری یادآور شد: مصرف سبوس گندم و برنج در ماست محلی به همراه رزماری موجب تقویت و کاهش ریزش مو می شود. همچنین ترکیب گیاهی سویق ( جوانه ماش، عدس، گندم و جو) در درمان ریزش مو بسیار مفید است.