خانواده مهمترین بستر برای انتقال فرهنگ اصیل ایرانی است
دبیر تشکل دخترانه نورا اذعان کرد: تشکل نورا در امتداد حرکتهای فرهنگی مجموعه شمس الشموس که معرفت افزایی و ترویج موضوع زیارت از راه دور امام رئوف (ع) است فعالیت میکند.
دبیر تشکل دخترانه نورا اذعان کرد: تشکل نورا در امتداد حرکتهای فرهنگی مجموعه شمس الشموس که معرفت افزایی و ترویج موضوع زیارت از راه دور امام رئوف (ع) است فعالیت میکند.
وی افزود: این تشکل در راستای جریان فرهنگ ناب امام رضایی که لازمه یک تشکل مردمی است و با رویکردی نوین و هدف تربیت جوان مؤمن انقلابی به عرصه هویت بخشی و معرفتافزایی جوان و نوجوان پا گذاشته و رویکرد کلان این مجموعه در برنامهها نیز الگوسازی، کادرسازی و شبکهسازی است.
این مسئول تصریح کرد: تشکل دخترانه نورا با توجه به فرصت کم نظیر و با همه توان برای استفاده از سرمایه معنوی امام مهربانیها و با رویکرد ارتقا فکری، معنوی و رشد اجتماعی جوانان و با هدف روحیه مسئولیت پذیری، هویت بخشی و معرفت افزایی و ایجاد محفلی برای ارتباط بیشتر با امام هشتم، همزمان با ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر در سال ۱۳۹۷ تأسیس شده است.
وی بیان کرد: تشکل دخترانه نورا در پرتو عنایات خاصه حضرت علی بن موسی الرضا (ع) و با بهرهگیری از رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی مبنی بر آماده سازی فضا برای رشد معنویت، کار فکری و فرهنگی هدفمند و عمیق برای جوانان و به منظور تحقق یک شبکه دخترانه امام رضایی برای زمینه سازی تمدن نوین اسلامی طراحی شده است.
شفیع خانی با اشاره به اینکه بانوان تأثیر زیادی در تقویت باورها و ارزشهای نسل آینده دارند عنوان کرد: پاتوق دخترانه نورا با شعار «با هم بهشت را میسازیم» و با عنوان «یک قرار کاملاً دخترانه، روزی که قرار است، ملکه شوی» نامگذاری شده است.
وی ادامه داد: این عنوان برای تغییر ذهنیت دختران نسبت به ملکه بودن است که هر نوجوان به غیر از ملکه زیبایی بودن ملکه فکری، عقلی، اخلاقی، مهربانی، محبت و رفاقت میتواند باشد.
این مسئول تاکید کرد: آنچه در الگوی تعالی معرفی میشود نقش تمدن سازی دختران مؤمن است یعنی اگر دختران به خودشناسی و خودسازی پرداخته باشند میتوانند به نقش تمدن سازی بپردازند.
وی در ادامه مطرح کرد: نقش تمدنسازی فراتر از نقش جامعه سازی است زیرا این نقش یک نقش تاریخی و در قالب عمومی حیات بشر است و از نقش انسان در ساختن خانواده، شهر، استان یا حتی کشور فراتر میرود یا به تعبیر دیگر قالبی است که به منزله یک امت عمل میکند و نقش خودش را در سپهر حیات بشری و در ساختن تمدن عالی و حیاطبخش نورانی ایفا میکند.
وی افزود: تشکل دختران در ساختار تشکیلاتی هیئت اندیشهورز در چهار حوزه اجرایی که با استقلال کامل بانوان و دختران به صورت محوری و با الگوی تشکیلاتی است فعالیت میکند.
دبیر تشکل دخترانه نورا ادامه داد: تشکل دخترانه نورا با عناوین برهان (پشتیبانی محتوایی و مهارتی)، نورا (هیئت دخترانه)، بهشت (پاتوق خادمان رسانهای) و اجتماعی در حال فعالیت است.
وی عنوان کرد: هم اکنون ۱۰۰ نوجوان ۱۲ تا ۱۸ سال به صورت گروههای مجزا، ۳۰ جوان دانشجو و نزدیک به ۴۰ بانو در کادر اجرایی در تشکیلات تشکل در حال فعالیت هستند.
این مسئول با اشاره به اینکه هشت روز به نیابت از امام هشتم محفل عزاداری دخترانه نورا برگزار شد عنوان کرد: تشکل نورا طی سال فعالیتهای دخترانه و مادرانههای زیادی اجرا میکند اما برنامه محوری و استانی این تشکل در ولادت و وفات حضرت معصومه (س) به عنوان روز دختر است که دایره فعالیت آن افزایش پیدا میکند.
وی افزود: طبق سنوات گذشته در دهه اول ایام محرم به صورت هشت روز به نیابت از امام هشتم محفل عزاداری دخترانه نورا برگزار میشود که امسال با توجه به شرایط بیماری منحوس کرونا محفل با زمان کمتر، با هدف معرفت افزایی و حضور سخنران و مداحان و روایتگران استان در حسینیه معراج الشهدا برگزار شد.
دبیر تشکل دخترانه نورا تشریح کرد: امروز اگر قرار است فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی را که یکی از مؤلفههای تمدن نوین اسلامی است از نسل فعلی به نسلهای آینده منتقل کنیم بستر آن خانواده بوده و دختران و زنان محوریترین عنصر در خانواده و در رأس آن قرار دارند.
وی در پایان گفت: بانوان تأثیر زیادی در تقویت باورها و ارزشهای نسل آینده دارند و در واقع انسان ساز و جامعه ساز هستند لذا باید نگاه واقع بینانهای به ظرفیت و توانمندی آنان در جامعه داشت.