سلامت

پوست انار را دور نریزید

جوشانده پوست انار خواص بسیاری دارد از جمله پیشگیری از ریزش مو، تقویت استخوان، پیشگیری از بیماری‌های قلبی، کمک به سیستم گوارش و ... همچنین آب انار، فولیکول‌های مو را تقویت می‌کند و مانع از ریزش مو می‌شود.

پوست انار را دور نریزید

جوشانده پوست انار خواص بسیاری دارد از جمله پیشگیری از ریزش مو، تقویت استخوان، پیشگیری از بیماری‌های قلبی، کمک به سیستم گوارش و ... همچنین آب انار، فولیکول‌های مو را تقویت می‌کند و مانع از ریزش مو می‌شود.

آب جوشانده پوست انار را بنوشید. قابض و مقوی است، برای معالجه اسهال ساده، اسهال ناشی از مسمومیت و اسهال خونی مفید است. قند ادرار را کم و خون را تصفیه و از خونریزی‌‌ها به ویژه خونریزی رحم جلوگیری می‌ کند.

کوبیده خشک پوست انار را به اندازه ۴ گرم با آب گرم مخلوط کنید و بخورید. کرم‌های معده و روده را دفع می‌ کند. مزه مزه کردن جوشانده پوست انار برای تقویت لثه مفید است.

یک تکه از پوست انار را به صورت یک سکه کوچک قیچی کنید، بعد سفیدی و پیه روی آن را بتراشید تا نازک شود و یک ساعت روی آبسه دندان بگذارید و بعد عوض کنید. این عمل را تا جایی تکرار کنید که سرباز کند.

آب جوشانده پوست انار را با گلنار ساییده مخلوط کرده و روزى شش بار قرقره کنید خونریزى گلو را بند مى‌ آورد.

پاشیدن گرد کوبیده خشک پوست انار براى خشک کردن زخم شانکر ساده مصرف مى‌ شود.

پوست انار را نرم بسایید و شب‌ها به وسیله پنبه در دهانه رحم قرار دهید. ترشحات غیر طبیعى را متوقف مى‌ سازد و به عنوان شستشو براى التیام بواسیر و رفع ترشحات سفید یا لوکوره‌آ مفید است.

جلوگیری از ریزش مو و بروز شوره سر:

طرز استفاده: مقداری پوست انار را با روغن مو مخلوط کنید و ریشه‌های مو را کاملا با آن ماساژ دهید. ۲ساعت بعد یا روز بعد با شامپوی ملایم بشویید.

درمان خانگی گلودرد:

اگر دچار گلودرد یا درد لوزه هستید، برای تسکین درد از پوست اناراستفاده کنید.

طرز استفاده: یک مشت پوست انار را در مقداری آب بجوشانید و از صافی رد کنید. پس از خنک شدن با آن غرغره کنید.

از بیماری قلبی پیشگیری می‌کند:

پوست این میوه سرشار از آنتی اکسیدان‌های قوی است که با بیماری‌های قلبی کشنده مقابله می‌کند. میزان کلسترول و استرس را کاهش می‌دهد و سلامت قلب را حفظ می‌کند.

طرز استفاده: شب به شب ۲قاشق چای خوری پودر پوست انار را با یک لیوان آب ولرم مخلوط کنید و بنوشید.

با توجه به نکات مطرح‌شده، پژوهشگران گروه زیست‌شناسی دانشگاه علم و هنر یزد و گروه علوم و فنون نوین دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با انجام پژوهشی تاثیر عصاره پوست انار را بر بیان ژن تحریک‌کننده رگ‌زایی در سلول‌های سرطان تخمدان بررسی کردند. «فاطمه زمانی عصمتی»، «نرگس نیکونهاد لطف‌آبادی» و «بی‌بی فاطمه حقیرالسادات» محققانی بودند که در انجام این مطالعه مشارکت داشتند.

در این مطالعه از پوست انار عصاره‌گیری انجام شد و سپس سلول‌های سرطان تخمدان در محیط کشت، به مدت ۲۴، ۴۸ و ۷۲ ساعت در معرض غلظت‌های مختلف از این عصاره قرار گرفتند. سپس میزان بقای سلول‌ها و میزان بیان ژن تحریک‌کننده رگ‌زایی مورد بررسی قرار گرفت.

یافته‌های این مطالعه نشان داد که با افزایش غلظت عصاره پوست انار، درصد بقای سلول‌های سرطان تخمدان کاهش می‌یابد.

همچنین بررسی نتایج آنالیز بیان ژن رگ‌زایی حاکی از این بود که در غلظت‌های ۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ میکروگرم بر میلی‌لیتر عصاره پوست انار، میزان کاهش بیان ژن رگ‌زایی به ترتیب هفت درصد، ۱۶ درصد و ۱۹ درصد بود. این موضوع نشان می‌دهد که این عصاره می‌تواند بیان ژن رگ‌زایی در سلول‌های سرطان تخمدان را کاهش دهد

منبع: دنیای اقتصاد
دیدگاه شما
منتخب سردبیر