این عارضه ناگهانی را جدی بگیرید
طبق نتایج تحقیقات و نظر متخصصین مغز و اعصاب، دوبینی ناگهانی میتواند خطرناک باشد. این عارضه را حتما باید مورد بررسی قرار داد.
خصصین میگرن را شایعترین سردرد عنوان کردند که دارای انواع و علل مختلفی است و زمینه توارثی و سرشتی نیز دارد. به گفته متخصصین، به این بیماران داروهای پیشگیری کننده سردردهای میگرنی توصیه میشود اما اغلب بیماران فقط زمانی که دچار سردرد میشوند دارو را استفاده میکنند.همراه شوید تا بیشتر با سردردهای میگرنی آشنا شوید.
عوامل بیشتر کردن علائم میگرن
متخصصین برخی عوامل نظیر بیخوابی، گرسنگی مستمر و پیوسته، استفاده طولانی مدت از تبلت یا نگاه کردن به تلویزیون، استرسهای روزانه و مواد غذایی نظیر پنیر و شکلات را موجب تشدید علائم میگرن عنوان کردند.
پرهیز مواد غذایی، استفاده از داروهای پیشگیری کننده میگرن، استفاده از بوتاکس در موارد مزمن مقاوم به دارو و در موارد بسیار نادر جراحی را میتوان از جمله درمانهای میگرن برشمرد.
متخصصین میگرن را بیماری ابتدا و انتهای میانسالی عنوان کردند. با بالا رفتن سن میگرن کاهش مییابد و معمولا بعد از ۵۰ سالگی شکلگیری اولیه میگرن نادر است. در خانمها با توجه به اینکه دوران قاعدگی به دلیل اختلالات هورمونی یکی از علل اصلی تشدید میگرن است بعد از یائسگی به دلیل تغییرات هورمونی و افت استروژن شدت میگرن کاهش مییابد یا کلا از بین میرود.
عارضه دوبینی ناگهانی را جدی بگیرید
متخصصین مغز و اعصاب، دوبینی ناگهانی را علامت بسیار مهمی برشمردند که متناسب با گروه سنی حتما باید توسط متخصص ارزیابی شود. اساسا علت دوبینی ارگانیک است و نباید مورد غفلت واقع شود. هر فردی با دوبینی در هر مقطع سنی باید برای پیگیریهای بیشتر به پزشک مراجعه کند.
دوبینی در فردی ۷۰ ساله ممکن است به علت سکته کوچک در ساقه مغز باشد. این عارضه در افراد مبتلا به دیابت ناشی از عوارض عروقی، در افراد جوان به علت بیماریهایی نظیر MS و در بچهها به علت ضایعه مغزی است.
در هر گروه سنی باید دوبینی جدی گرفته شود. همچنین بسته به زمان، شکلگیری و علائم و نشانههای همراه آن توسط متخصص مغز و اعصاب بررسی شود.