ازدواج ساعتی | ازدواج ساعتی در سایت صیغه یابی

کلاهبرداری ازدواج ساعتی روزانه با هزینه های هنگفت | مدیر سایت صیغه یابی پسری ۱۵ساله

پسر ۱۵ ساله ای که کلاه آدم های بزرگ تر از خودش را در سایت صیغه یابی بر میداشت

کلاهبرداری ازدواج ساعتی روزانه با هزینه های هنگفت | مدیر سایت صیغه یابی پسری ۱۵ساله

کلاهبرداری ازدواج ساعتی 

در سال‌های اخیر، کلاهبرداری در پوشش کانال و سایت‌های صیغه‌یاب به یکی از معضلات جدی در فضای مجازی تبدیل شده است. مجرمان این حوزه با شناسایی افراد متقاضی ازدواج موقت یا دائم، از طریق ایجاد کانال‌ها و سایت‌های جعلی، اقدام به کلاهبرداری از آن‌ها می‌کنند.

شیوه‌های کلاهبرداری در این حوزه

مجرمان کلاهبردار در این حوزه، معمولاً از دو شیوه‌ی زیر برای کلاهبرداری استفاده می‌کنند:

  • دریافت هزینه برای معرفی افراد

در این روش، مجرمان با انتشار اطلاعات افراد در کانال‌های خود، از متقاضیان ازدواج موقت یا دائم درخواست می‌کنند تا برای معرفی آن‌ها، مبلغی را به حساب آن‌ها واریز کنند. پس از واریز وجه، مجرمان با بلاک کردن متقاضی، از ارائه‌ی خدمات خود خودداری می‌کنند.

  • دریافت هزینه برای قرار ملاقات

در این روش، مجرمان پس از برقراری ارتباط با متقاضیان، از آن‌ها درخواست می‌کنند تا برای انجام قرار ملاقات، مبلغی را به حساب آن‌ها واریز کنند. پس از واریز وجه، مجرمان با عدم حضور در قرار ملاقات، از ارائه‌ی خدمات خود خودداری می‌کنند.

قربانیان کلاهبرداری در این حوزه

قربانیان کلاهبرداری در این حوزه، معمولاً افرادی هستند که به دلیل شرایط خاص خود، مانند متأهل بودن، مجرد بودن در سنین بالا، یا عدم تمایل به ازدواج دائم، به دنبال ازدواج موقت یا دائم هستند. این افراد، با مشاهده‌ی تبلیغات اغواکننده‌ی کانال‌ها و سایت‌های صیغه‌یاب، به دام مجرمان می‌افتند.

راه‌های پیشگیری از کلاهبرداری در این حوزه

برای پیشگیری از کلاهبرداری در این حوزه، لازم است که افراد نکات زیر را رعایت کنند:

  • از مراجعه به کانال‌ها و سایت‌های صیغه‌یاب ناشناس خودداری کنید.
  • پیش از واریز وجه به هر کانال یا سایتی، از معتبر بودن آن اطمینان حاصل کنید.
  • در صورت مشاهده‌ی هرگونه تخلف در این حوزه، مراتب را به پلیس فتا گزارش دهید.

اقدامات پلیس فتا در برخورد با کلاهبرداری در این حوزه

پلیس فتا با شناسایی و دستگیری مجرمان کلاهبردار در این حوزه، برخورد جدی می‌کند. در سال‌های اخیر، پلیس فتا موفق به دستگیری ده‌ها نفر از مجرمان کلاهبردار در این حوزه شده است.

در پایان، لازم به ذکر است که ازدواج موقت یا دائم، امری مقدس است و باید با رعایت قوانین و مقررات مربوطه، انجام شود. مراجعه به کانال‌ها و سایت‌های صیغه‌یاب ناشناس، می‌تواند خطرات جدی را برای افراد به همراه داشته باشد.مدتی است کلاهبرداری در پوشش کانال و سایت‌های صیغه‌یاب شگردشان شده و قربانیان وقتی با آن‌ها همراه شوند نه تنها از همسر خبری نیست، بلکه حساب‌شان هم خالی می‌شود. مجرمانش هم گاهی نوجوانانی هستند که فقط برای تامین هزینه‌های تفریح و خوشگذرانی خود، این دام را پهن می‌کنند.

میثم 43 ساله یکی از قربانیان این مجرمان است. او می‌گوید: «چندی قبل از سر بیکاری وارد یک کانال ازدواج موقت شدم. پس از این‌که افراد مورد نظرم را انتخاب کردم به ادمین کانال پیغام دادم که او ادعا کرد برای صحبت با هر کدام از زنان باید 100هزار تومان هزینه پرداخت کنم، من هم 400هزار تومان به حسابش واریز کردم تا بتوانم با چهار زنی که برای بررسی وضعیت‌شان انتخاب کرده بودم، صحبت کنم.مرد جوان چهار اکانت اینستاگرامی به من داد و من شروع به صحبت با آن‌ها کردم. با یکی از آن‌ها به توافق رسیدم که مدعی شد باید پول را قبل از حضور بریزم که 2/5میلیون تومان به حساب او ریختم، اما دو روز بعد بلاک شدم. آنجا بود که با اکانت فیکی دوباره به صاحب کانال پیغام دادم و متوجه شدم خانمی در کار نیست و صاحب کانال با اکانت‌هایی که خودش با اسم و عکس زنان دیگر ساخته است از من کلاهبرداری کرده است.»

امیر 50ساله هم قربانی دیگراین مجرمان است. اودرشکایت خودبه ماموران گفته: «بعد ازفوت همسرم بایک کانال همسریابی آشنا شدم. برای این‌که بتوانم وارد شوم باید 20هزار تومان پرداخت می‌کردم. واردسایت شدم ومشخصات حسابم را زدم، اما به دلیل اختلال نتوانستم وارد شوم. ناگهان پیامک برداشت ازحسابم آمد و تازه فهمیدم دردام کلاهبرداران گرفتار شدم.»ازدواج موقت با 400 هزارتومان

در این میان، اما ده‌ها گروه و کانال در تلگرام و اینستاگرام وجود دارد که افراد با دریافت مبالغ اندک به عنوان حق آشنایی فرد را تحریک به واریز این پول می‌کنند، اما پس از پرداخت پول دیگر جوابگو نبوده و با بلاک کردن فرد به راحتی دست به کلاهبرداری زده و فرد به علت این‌که مبلغ اندک است و از ترس آبرویش از شکایت صرف‌نظر می‌کند. یکی ازکانال‌های بزرگ تلگرام که در حوزه ازدواج موقت فعال است، با انتشار اطلاعات زنان از شهرهای مختلف مدعی است افرادی را به شما معرفی می‌کند که می‌توانید برای چند ساعت تا چند سال با آن‌ها ازدواج موقت کنید. در اطلاعات منتشر شده برای زنان ارقام مختلف از ساعتی 400هزارتومان تا شبانه 1/5میلیون تومان منتشر شده است. برای آشنایی باید ابتدا 300 هزار تومان برای ادمین واریز کنید و بعد از آن دیگر پاسخی از طرف او دریافت نخواهید کرد. مردان همیشه قربانیان این کانال‌ها و صفحات نیستند و گاهی زنان و دختران با مراجعه به پلیس فتا از گردانندگان آن‌ها شکایت می‌کنند. شکایت آن‌ها به دلیل سوء‌استفاده از عکس‌های خصوصی و بردن آبروی‌شان است. این تبهکاران با پرسه در گروه‌های تلگرامی عکس‌های پروفایل زنان و دختران را بدون اجازه سرقت کرده و از آن سوء‌استفاده می‌کنندمجرمان نوجوان و خانوادگی

کلاهبرداران مجازی محصور در سن خاصی نیستند و گاهی با تبهکاران نوجوان یا سالخورده روبه‌رو می‌شویم که به صورت حرفه‌ای نقشه‌های مجرمانه‌شان را اجرا می‌کنند. چندی پیش و با افزایش شکایت برداشت غیرمجاز از حساب افراد در همدان پلیس فتای این استان متوجه شد همه مالباختگان در یک کانال صیغه‌یاب عضو بوده و برای معرفی همسر مناسب، وارد درگاه اینترنتی شده و پس از واریز پول حساب‌شان خالی شده است. کارآگاهان پلیس فتا با تحقیقات تخصصی توانستند مدیر کانال را که پسری 15ساله بود درساوه شناسایی و دستگیر کنند. پسر نوجوان که میلیون‌ها تومان ازحساب افراد مختلف در چند استان کلاهبرداری کرده بود، اعتراف کرد برای این‌که می‌دانستم این‌کار راحت است و به آسانی طعمه‌های خود را در تله می‌اندازم با عکس دخترانی که در اینترنت پیدا کرده بودم، کانال و سایت راه انداختم و بعد از مراجعه مردان، حساب‌شان را خالی می‌کردم. در پرونده‌ای دیگر، مردادماه امسال مرد جوانی به پلیس فتای البرز مراجعه کرد و در شکایتی مدعی شد در یک کانال صیغه‌یابی عضو شدم و مدیر کانال که دختری جوان بود ازمن برای حق معرفی 15میلیون تومان گرفت، بعد هم حساب مرا در کانال مسدود کرد. با این شکایت دختر جوان در شهرستان چهارباغ البرز شناسایی و پس از دستگیری مشخص شد با همکاری برادرش کانال صیغه‌یابی تلگرام راه انداخته و از حدود 3000 نفر یک میلیارد تومان کلاهبرداری کرده‌اند.برخورد با صفحات و نرم‌افزارهای صیغه‌یابی

سرهنگ علی محمد رجبی، رئیس مرکزتشخیص و پیشگیری ازجرایم پلیس فتاباهشدار درموردفعالیت نرم‌افزارهای صیغه‌یابی گفت: گاهی در موتورهای جست‌وجوگر و حتی گوگل‌پلی، نرم‌افزارهای کلاهبرداری با نام صیغه‌یابی وجود دارد که بدافزار است و دسترسی غیرمجاز به گوشی واطلاعات فرد پیدا می‌کند. این بدافزازها باعناوین جذاب درمحیط مجازی قرار می‌گیرند تا فرد را ترغیب به نصب کنند و بعد مشکلاتی را به وجود می‌آورند. به گفته رجبی هیچ نرم‌افزارصیغه‌یابی و دوست‌یابی در کشور ما مجوز ندارند و عمدتا افرادی که با این عناوین نرم‌افزاری تولید یا درفضای مجازی فعالیت می‌کنند نیت سوء و کلاهبرداری دارند.این مقام مسئول با اشاره به این‌که تبلیغات صیغه‌یابی هم ممنوع است، تاکید کرد: افراد باید توجه داشته باشند که به هیچ وجه در رسانه‌ها و صفحات مجازی خود تبلیغ کانال و صفحات دوست‌یابی یا صیغه‌یابی را تروج نکنند، چرا که هیچ مجوزی برای فعالیت اینگونه صفحات صادر نشده وغیرقانونی هستند. به گفته وی، گاهی افراد برای سرگرمی وارد این شبکه‌ها و صفحات شده، اما با تبلیغات فریبنده و وسوسه‌کننده گرفتار کلاهبرداری شده و برای رسیدگی به پرونده به پلیس فتا مراجعه می‌کنند. پلیس درصورت برخورد با نرم‌افزارها، صفحات و کانال‌های صیغه یابی با آن‌ها برخورد می‌کند.

منبع: ساعد نیوز
دیدگاه شما
منتخب سردبیر