مهمانی| دورهمی

۵ نکته برای مدیریت مهمانی و دورهمی در روزهای بارانی فصل بهار

همه چیز برای برگزاری یک مهمانی و دورهمی در بیرون از خانه مهیا است. کیک و چای آماده هستند، خوراکی‌های خوشمزه انتظار ما را می‌کشند و نسیمی خنک می‌وزد که ناگهان ابرهای تیره و بارانی به بالای سرمان می‌آیند و تهدیدمان می‌کنند که پیک‌‌نیک هیجان‌انگیز ما را حتی قبل از شروع به اتمام می‌رسانند! بارندگی در دورهمی و پیک‌‌نیک، یکی از موضوعاتی است که بسیاری از افراد از آن می‌ترسند

۵ نکته برای مدیریت مهمانی و دورهمی در روزهای بارانی فصل بهار

مهم نیست چقدر بتوانید خوب غذا و نوشیدنی را آماده کنید، وقتی هوا بارانی باشد باید بتوانید خوب شرایط را مدیریت کنید تا مهمانی و دورهمی شما خراب نشود. اصلا نیازی نیست در روزهای بارانی مهمانی خود را لغو کنید؛ در چنین شرایطی باز هم می‌توانید خوش بگذرانید. در این نوشته با ۵ راهکار برای مدیریت مهمانی و دورهمی در روزهای بارانی فصل بهار آشنا خواهید شد.

۱. مهمانی را به داخل خانه منتقل کنید

ماندن در خانه در روزهای بارانی فصل بهار

وقتی ابرهای بارانی به بالای سر شما می‌آیند و تفریح شما را تهدید می‌کنند، اولین کاری که می‌توانید انجام دهید این است که مهمانی خود را به داخل خانه یا چادر مسافرتی منتقل کنید.

در اوایل فصل بهار، منطقی است که توقع هوای بارانی را در اواسط پیک‌‌نیک داشته باشید و در چنین شرایطی سریع وسایل خود را جمع کنید و ادامه‌ی دورهمی را زیر یک سقف برگزار کنید. اگر به زیر سقف یا داخل چادر رفتید، به تفریحاتی فکر کنید که می‌توانید داخل خانه با دوستان خود انجام دهید تا سرگرم شوید.

اگر شما میزبان هستید و در زمان مهمانی در فضای بیرون از خانه، با بارندگی مواجه شدید، آرامش خود را حفظ کنید و وسایل مهم را سریع‌تر به داخل خانه ببرید. می‌توانید پتوی گرم و راحتی در کف اتاق یا چادر پهن کنید و اجازه دهید که بچه‌ها روی آن بنشینند و ادامه پیک‌‌نیک را در داخل خانه یا چادر مسافرتی بگذرانند.

۲. به فکر تهیه‌ی غذا برای مهمانان باشید

تهیه غذا در پیک نیک و طبیعت‌گردی

وقتی در مهمانی بیرون از خانه و پیک‌‌نیک هوا بارانی می‌شود، شاید فکر کنید که ابرهای بارانی با کباب‌پز دست به دست هم داده‌اند تا شما غذای خوشمزه مدنظرتان را نخورید! اما اگر باران شدید نیست و دستگاه کباب‌زن یا گریل شما زیر یک پناهگاه سرپوشیده قرار دارد، می‌توانید همچنان کباب‌ها را بیرون آماده کنید و فقط غذا را در فضای سرپوشیده و داخل خانه سرو کنید. حالا اگر بارش باران با وزش باد یا رعدو‌برق همراه است، کار درست کردن کباب‌ها برایتان سخت خواهد شد. در چنین شرایطی بهتر است خوردن کباب را فراموش کنید و گوشی موبایلتان را بردارید و سفارش پیتزا یا ساندویچ بدهید. با این کار دیگر نگران غذای مهمانی نخواهید شد.

راهکار بهتر این است که پیش‌بینی وضعیت آب‌وهوا را چک کنید تا بتوانید از راهکارهای دیگر برای تهیه غذای مهمانی استفاده کنید. مثلا می‌توانید روز قبل از مهمانی چند غذای دیگر درست کنید و آن‌ها را داخل فریزر قرار دهید. با این کار، اگر در چنین موقعیتی قرار گرفتید و در روز مهمانی هوا بارانی شد، می‌توانید ظرف غذاهای منجمد را از فریزر بیرون بیاورید و آن‌ها را گرم کنید. حالا اگر در روز مهمانی هوا آفتابی بود، باز هم شما چند ظرف غذا در یخچال خود دارید که می‌توانید در زمان نیاز به غذای سریع و آسان از آن استفاده کنید.

یکی دیگر از راهکارهای مدیریت غذا در روزهای بارانی این است که چند مدل ساندویچ کوچک و فینگرفود آماده کنید تا در کنار کباب یا غذای اصلی خود سرو کنید. وجود غذاهای سبک مانند ساندویچ، چیپس و سالاد در زمان تغییر منوی غذا واقعا نجات‌دهنده هستند و مهمانان را از گرسنگی شدید نجات می‌دهد.

۳. چادر برزنتی یا سایبان به همراه داشته باشید

چادر مسافرتی در روزهای بارانی بهار

معمولا باران‌های بهاری در مدت زمان کوتاهی می‌بارند و دوباره خورشید به آسمان برمی‌گردد. به همین دلیل در صورت برگزاری مهمانی در فضای باز و شروع بارندگی، می‌توانید از سایبان یا چادر برزنتی کمک بگیرید تا وسایل شما خیس نشوند. اگر هنوز وسایل پذیرایی را نچیده‌اید، در زمان بارندگی می‌توانید به آلاچیق یا گاراژ بروید و بعد از اتمام بارندگی به بیرون برگردید. کمی انعطاف داشته باشید و به راه‌های جدید برای تفریح با عزیزان خود فکر کنید. مثلا می‌توانید به پارکینگ بروید و میز پذیرایی را روی ماشین بچینید و هم‌زمان باران را تماشا کنید و خوراکی‌های خوشمزه را نوش جان کنید.

۴. به داخل ماشین بروید

ماندن داخل ماشین در روزهای بارانی

گاهی اوقات به همره خانواده به بیرون از شهر رفته‌اید و ناگهان هوا بارانی می‌شود؛ در چنین شرایطی می‌توانید به داخل ماشین بروید و خودتان را با آهنگ و فیلم سرگرم کنید. در طول مدت بارندگی، برای خودتان و اعضای خانواده فیلم و کارتون بگذارید تا حوصله آن‌ها سر نرود و در ادامه روز هم سرحال بمانند.

نکته‌ی کاربردی برای تفریحات بهاری این است که به وسایلی که برای پیک‌‌نیک برمی‌دارید توجه کنید. یعنی زمانی که می‌خواهید وسایل لازم برای پیک‌‌نیک در طبیعت را بردارید، بهتر است فقط وسایل مهم را بردارید و از برداشتن وسایل اضافی خودداری کنید تا زمان بارندگی بتوانید وسایل خود را خیلی سریع جمع کنید.

۵. زیر باران تفریح کنید و خوش بگذرانید

تفریح در روزهای بارانی

اگر پیک‌‌نیک شما با بارش باران همراه شد، همه‌چیز را لغو نکنید. باز هم شما می‌توانید مهمانی خود را پرشور برگزار کنید و خوش بگذرانید. خیلی‌ها عادت کرده‌اند که با شروع بارش باران باید به زیر پناهگاه بروند تا خیس نشوند؛ اما این بار متفاوت عمل کنید و زیر باران بمانید! کمی خیس شدن برای شما ضرری نخواهد داشت و برعکس، شما را هیجان‌زده و پرانرژی می‌کند. در آب‌وهوای مرطوب و دلپذیر می‌توانید برقصید، بچرخید، روی چاله‌های آب بپرید، با چتر قدم بزنید و با بچه‌ها زیر باران بازی کنید. باور کنید که این کارها فوق‌العاده لذت‌بخش هستند و پیک‌‌نیک شما را بسیار خاص و دوست‌داشتنی‌تر می‌کند.

حالا که باران شما را غافلگیر کرد، تم مهمانی خود را به روز بارانی تغییر دهید. همه‌ی مهمانان را به صرف یک لیوان نوشیدنی گرم و دل‌چسب مهمان کنید و به انواع غذاها و بازی‌هایی فکر کنید که متناسب با روزهای بارانی فصل بهار هستند! بعد از اتمام باران هم می‌توانید آتش روشن کنید و افراد خانواده و دوستان خود را به نوشیدن یک چای باغی فوق‌العاده و خوشمزه دعوت کنید.

جمع‌بندی

مدیریت بهتر مهمانی و دورهمی در روزهای بارانی فصل بهار

در این نوشته با ۵ راهکار عالی برای مدیریت مهمانی و دورهمی در روزهای بارانی فصل بهار آشنا شدید. حالا می‌دانید که با شروع بارش باران باید چه‌ کارهایی انجام دهید تا به شما و عزیزانتان خوش بگذرد و روزی پرخاطره و شاد را تجربه کنید. برای ما بنویسید که با شروع بارندگی در پیک‌‌نیک و تفریحات بیرون از خانه، شما چه کارهایی انجام می‌دهید و چه برنامه‌های جدیدی را جایگزین می‌کنید؟

منبع: thespruce
دیدگاه شما
منتخب سردبیر