مصرف زردچوبه برای کلیه ضرر دارد؟
زردچوبه بخشی جدایی ناپذیر از غذاهای ایرانی و دیگر ملیتهای جهان است. از قدیم الایام به ما در مورد فواید بیشمار مصرف زردچوبه برای سلامتی گفته شده است، اما اگر به شما بگوییم که این ادویه سرشار از آنتی اکسیدان دارای معایبی نیز هست چه؟ برخی اعتقاد دارند زردچوبه برای سلامت کبد و کلیه ضرر دارد.
مصرف زردچوبه برای کلیه ضرر دارد؟
زردچوبه بخشی جدایی ناپذیر از غذاهای ایرانی و دیگر ملیتهای جهان است. از قدیم الایام به ما در مورد فواید بیشمار مصرف زردچوبه برای سلامتی گفته شده است، اما اگر به شما بگوییم که این ادویه سرشار از آنتی اکسیدان دارای معایبی نیز هست چه؟ برخی اعتقاد دارند مصرف زردچوبه برای سلامت کبد و کلیه ضرر دارد.
آیا کورکومین مضر است؟
کورکومین عنصر اصلیای است که زردچوبه را به یک ادویه فوق العاده تبدیل میکند. این ادویه از کاهش درد گرفته تا تقویت ایمنی و دور نگه داشتن عفونتها، میتواند همه چیز را برطرف کند. با این حال، مصرف بیش از حد این ادویه نیز میتواند از راههای مختلفی بر بدن تأثیر بگذارد.
تاثیر مصرف زردچوبه به کلیه
زردچوبه چگونه بر کلیهها تأثیر میگذارد؟
کورکومین موجود در زردچوبه دارای مقادیر بالایی اگزالات است که میتواند خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش دهد و در عملکرد این اندام حیاتی اختلال ایجاد کند. علاوه بر این، کورکومین دارای طبع گرم است که اغلب با اسهال، سوءهاضمه و موارد دیگر همراه است. جدای از این، مصرف بیش از حد زردچوبه میتواند منجر به رقیق شدن خون شود زیرا به کاهش لخته شدن خون کمک میکند.
آیا زردچوبه میتواند بر سلامت کبد تأثیر بگذارد؟
وجود کورکومین در زردچوبه برای کاهش التهاب مفید است و به کند کردن پیشرفت فیبروم کمک میکند. جدای از آن، خواص ضد سرطانی زردچوبه برای کبد خوب است، اما فقط زمانی که در حد اعتدال مصرف شود.
چه مقدار زردچوبه باید در روز خورد؟
به گفته متخصصان سلامت، مصرف روزانه زردچوبه نباید بیش از 2 هزار میلی گرم باشد و بهتر است حدود 500 میلی گرم زردچوبه مصرف کرد.
(استفاده از مطالب اختصاصی 55آنلاین بدون ذکر منبع ممنوع است.)