بیدار شدن | طریقه صحیح بیدار شدن

چگونه راحت و سریع از خواب بلند شویم؟ | با این روش دیگه کل روز کسل نمیمونی

حتما خیلی دلتان می خواهد پدیده نادری به نام راحت و سریع بیدار شدن را تجربه کنید اما هیچ وقت نتوانسته اید.

چگونه راحت و سریع از خواب بلند شویم؟ | با این روش دیگه کل روز کسل نمیمونی

طریقه صحیح بیدار شدن

حتما خیلی دلتان می‌خواهد پدیده نادری به نام راحت و سریع بیدار شدن را تجربه کنید، اما هیچ وقت نتوانسته اید! و حتما هم همیشه بعد از زنگ هشدار یا بیدارباش، آن را بار‌ها به تعویق میندازید، چون دلتان می‌خواهد باز هم بخوابید. بالاخره دل کندن از رختخواب نرم به این سادگی‌ها نیست!اینجاست که به شما می‌گوییم شما اشتباه بیدار شده می‌شوید- و این کارِ شما الگوی خوابتان را از بین می‌برد.کارشناسان می‌گویند زدن دکمه “تعویق” یا Snooze (به معنای چرت زدن) در زنگ تلفن همراه، صبح‌ها بیدار شدن را سخت‌تر می‌کند.به تعویق انداختن زنگ هشدار فقط بدن شما را گیج می‌کند و باعث می‌شود دیرتر از  خواب  بیدار شوید.افراد سحرخیز در عوض باید از انواع هشدار بیدارباش قدیمی پیروی کنند؛ مانند قرار دادن زنگ یا ساعت دور از دسترس یا گرفتن دوش آب سرد.

راهکار‌هایی برای زود بیدار شدن

کارشناسان مبلمان تجهیزشده در وب سایت Online-Bedrooms نکاتی را گردآوری کرده اند که شما می‌توانید با انجام آن کار‌ها راحت‌تر از خواب بیدار شوند.به گفته یکی از این کارشناسان، اکثر ما صبح‌ها برای بیدار شدن کلنجار می‌رویم، اما چند ترفند وجود دارد که می‌توانیم انجام دهیم تا کمی کار را برای خودمان راحت‌تر کنیم.یکی از بدترین کار‌هایی که می‌توانید انجام دهید این است که گزینه تعویق، Snooze یا چرت زدن را فشار دهید و سر خود را به جهت مخالف برگردانید. اما مقصر فقط شما نیستید، بلکه همه مقصرند؛ مثل بدن خودتان.آنچه که اتفاق می‌افتد این است که بدن ما فکر می‌کند ما دوباره به چرخه خواب بر می‌گردیم، سپس زمانی که در نهایت از خواب بیدار می‌شویم، این چرخه را مختل می‌کنیم. همین باعث می‌شود بیشتر احساس خستگی کنیم.باز گذاشتن پرده‌ها و دورتر گذاشتن ساعت زنگ دار راه حل‌های سریعی است که به شما کمک می‌کند صبح سریع از خواب بیدار شوید.اگر به دنبال راه حل‌های بلندمدت‌تری هستید، کلید این است که با انجام کار‌هایی مانند اجتناب از صفحه نمایش (مثل موبایل، تلویزیون، لپ تاپ و …) قبل از خواب و ثابت نگه داشتن زمان بیدار شدن خود، الگوی خواب بهتری داشته باشید.

چرت وسوسه انگیز

چرت زدن  و ۱۰ دقیقه بیشتر ماندن در رختخواب می‌تواند وسوسه انگیز باشد، اما به گفته متخصصان، این کار باعث می‌شود زمانی که شما از خواب بیدار می‌شوید خسته‌تر باشید.این حالت به این دلیل است که بدن شما فکر می‌کند به چرخه خواب دیگری باز می‌گردد و برای هشت ساعت دیگر آماده می‌شود.شما این چرخه دوم خواب را با یک بیداری بی ادبانه تاخیری مختل می‌کنید و بنابراین، احساس خستگی بیشتری می‌کنید.دیگر نکاتی که برای سحرخیزی به شما توصیه می‌شود این است که پرده‌ها و زیرپرده‌ای اتاق خود را نیمه باز بگذارید.برای خوابیدن مشکل دارید؟ روش تنفس ۴-۷-۸ را امتحان کنیدروش تنفس ۴-۷-۸ به افراد کمک می‌کند در ۶۰ ثانیه به خواب بروند.برای آماده شدن برای این ترفند، متخصصان خواب می‌گویند که باید نوک زبان خود را روی سقف دهان، پشت دو دندان جلویی خود قرار دهید.زبان خود را همیشه در آنجا نگه دارید و در صورت نیاز لب‌های خود را جمع کنید، سپس این مراحل را دنبال کنید:اجازه دهید لب هایتان کمی از هم جدا شوند و در حین بازدم از دهان، صدای هیس هیس یا فیش فیش در بیاورید.سپس لب‌های خود را ببندید و بی صدا از بینی نفس بکشید. در ذهن خود تا ۴ بشمارید.سپس نفس خود را به مدت ۷ ثانیه نگه دارید.پس از آن، بازدم (با صدای هوش) به مدت ۸ ثانیه.در پایان هر چرخه، از هوشیاری بیش از حد خودداری کنید. سعی کنید بدون فکر آن را تمرین کنید.این چرخه را برای چهار نفس کامل کنید. اگر احساس کردید آرامش زودتر از موعد مقرر شروع می‌شود، اجازه دهید بدنتان بخوابد.به این ترتیب، نور طبیعی صبح شما را از خواب بیدار می‌کند و رو برگرداندن از ساعت را سخت تر.

دوری از موبایل

دورتر قرار دادن  تلفن همراه  به این معنی است که وقتی صبح‌ها زنگ می‌زند، باید از رختخواب بلند شوید تا آن را خاموش کنید.پیمایش در رسانه‌های اجتماعی نیز بلند شدن را سخت‌تر می‌کند.علاوه بر این، به بریتانیایی‌ها توصیه می‌شود که دوش گرفتن در اواخر شب، به جای بیدار کردن شما، در واقع شما را تشویق می‌کند که زودتر سرتان را تکان دهید و راحت‌تر از خواب بلند شوید.یک دوش آب سرد معمولی در صبح نیز این کار را انجام می‌دهد و در نهایت راحت و سریع بیدار شدن را تجربه خواهید کرد.خواب زیاد نیز می‌تواند مضر باشد. هفت تا هشت ساعت مقدار توصیه شده است – و بیش از این حد می‌تواند باعث احساس خستگی و همچنین سردرد و کمردرد شود.
منبع: تابناک
دیدگاه شما
منتخب سردبیر