داشتن پوست و مویی زیبا | پیری زودرس پوست | ماساژ پوست

چگونه از پیری زودرس پوست در امان باشیم؟

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در جوان‌سازی پوست، رویش مجدد موها، جلوگیری از بروز چین و چروک و پیری زودرس پوست موثر دانست.

چگونه از پیری زودرس پوست در امان باشیم؟

برای داشتن پوست و مویی زیبا و باطراوت باید از غذا‌های طبیعی که حاوی انواع ویتامین‌ها و املاح معدنی هستند، استفاده و از مصرف فست‌فود‌ها و غذا‌های آماده پرهیز کنیم.

نوشیدن آب کافی، مصرف میوه‌هایی مانند گیلاس، آلبالو، شاتوت، توت‌فرنگی، انجیر، گلابی، انار، زرشک، هلو، آناناس، انگور، سبزی‌هایی مثل کلم‌بروکلی، اسفناج، حبوباتی همچون نخود و چهار مغز به ویژه گردو و بادام در زیبایی و جوان‌سازی پوست و مو موثر هستند.

برای داشتن پوست و مویی زیبا ماساژ پوست با روغن‌هایی مانند بادام شیرین، جوانه گندم، شترمرغ و گل راعی (هوفاریقون) به تقویت پوست و رفع تیرگی زیر چشم کمک شایانی می‌کند؛ بخور ترکیب بابونه، گل‌ختمی، تخم‌گشنیز و مرزنجوش هم در شادابی پوست و رفع سینوزیت نقش موثری دارد.

شربت هشت عرق (عرق شاه‌تره، کاسنی، آلوئه‌ورا، جعفری، گشنیز، مریم‌گلی (کلپوره)، کیالک (زالزالک) و گل همیشه بهار) یکی از نوشیدنی‌هایی است که به پاکسازی و زیبایی پوست کمک شایانی می‌کند که حاوی انواع ویتامین A ، C ، D ، E ، K ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۳، B۶، B۹، B۱۲ ، کربوهیدرات، پروتئین، سدیم، پتاسیم، کلسیم، مس، آهن، منگنز، منیزیم، فسفر، روی، سلنیوم، قند مانند گلوکز، فروکتوز و ساکاروز، اسید چرب امگا ۳، لوتئین، زآگزانتین و اسید فولیک است.

برای بررسی خواص شربت هشت عرق و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص شربت هشت عرق

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهم‌ترین خواص شربت هشت عرق اظهار کرد: این شربت به علت داشتن انواع ویتامین‌های A ، C ، D ، E ، K ، گروه ویتامین‌های B و املاح معدنی تاثیر چشمگیری در جوان‌سازی پوست، رویش مجدد موها، جلوگیری از بروز چین و چروک و پیری زودرس پوست دارد.

وی درباره خواص دیگر شربت هشت عرق بیان کرد: این شربت نقش موثری در پاکسازی معده، روده‌ها، کبد، کلیه‌ها و مجاری ادراری دارد؛ شربت هشت عرق خون را تصفیه و غلظت خون را رفع می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: شربت هشت عرق حافظه را تقویت و از ابتلای افراد به آلزایمر جلوگیری می‌کند؛ این شربت تاثیر بسزایی در لطافت، روشن شدن و رفع لک‌های پوست دارد.

عظمایی تاکید کرد: شربت هشت عرق قند، فشار و چربی خون را کنترل می‌کند و نقش موثری در تقویت قلب و اعصاب دارد.

وی تصریح کرد: شربت هشت عرق ضد نفخ و بادشکن است و موجب تقویت معده هم می‌شود؛ این شربت تاثیر چشمگیری در رفع خارش، اگزما و حساسیت‌های پوستی دارد.

عظمایی یادآوری کرد: شربت هشت عرق به علت وجود ویتامین‌های A ، C و E خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند.

مواد لازم برای تهیه ۱۱ لیتر شربت هشت عرق برای یک دوره درمانی

عرق شاه‌تره                                    یک و نیم لیتر

عرق کاسنی                                  یک و نیم لیتر

عرق آلوئه‌ورا                                 یک و نیم لیتر 

عرق کیالک (زالزالک)                  یک و نیم لیتر

عرق مریم‌گلی (کلپوره)               یک لیتر

عرق گل همیشه بهار                   یک لیتر

عرق جعفری                                 یک لیتر

عرق گشنیز                                  یک لیتر

عسل                                             ۵۰۰ گرم

سرکه سیب                                   نیم لیتر

 

طرز تهیه شربت هشت عرق

- همه عرقیجات را با هم مخلوط کنید.

- موقع مصرف به ازای یک لیوان از شربت هشت عرق، یک قاشق مرباخوری عسل و یک قاشق مرباخوری سرکه سیب اضافه کنید.

- شربت هشت عرق روزانه ۲ تا سه لیوان، ۳۰ دقیقه قبل از غذا یا ۲ ساعت پس از غذا میل شود.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
دیدگاه شما
منتخب سردبیر