سلامت

در خروپف آقایان از بانوان پیشی گرفته اند

خروپف تقریبا مشکل شایعی است مخصوصا در میان آقایان که می توانید با چند راهکار آن را درمان کنید

در خروپف آقایان از بانوان پیشی گرفته اند

مردها بیشتر خروپف می کنند

خروپف شبانه یکی از مشکلاتی است که افراد زیادی در سراسر جهان آن را تجربه می‌کنند و بسته به نوع شدت آن می تواند نشانه بیماری یا سلامت افراد محسوب شود، اما آیا میزان خروپف در زنان و مردان یکسان است؟

 خروپف در خواب چه علتی دارد؟

واقعیت این است که عوامل مختلفی می‌تواند باعث خروپف شود. آناتومی دهان و سینوس‌ها، مصرف الکل، آلرژی، سرماخوردگی و وزن همگی می‌تواند در خروپف کردن موثر باشد.هرچه خواب عمیق‌تر می‌شود عضلات سقف دهان، زبان و گلو شل می‌شود. بافت‌های گلو می‌تواند به قدری شل شود که بخشی از راه هوایی را بگیرد و با جریان هوا به لرزه درآید.هر چه راه هوایی باریک‌تر شود جریان هوا با شدت بیشتری عبور می‌کند لرزش بافت‌ها افزایش می‌یابد و خروپف هم شدیدتر می‌شود.

 آقایان، سلطان خروپف

ساختار گردن و حلق مردان با زنان متفاوت است و همین موضوع آن ها را بیشتر مستعد خروپف می کند.به علاوه، آپنه خواب یا اختلال وقفه تنفسی در خواب یکی از عوامل اصلی خروپف است که این مشکل در مردان بیشتر از زنان وجود دارد. البته این بدان معنی نیست که زنان این مشکل را ندارند؛ آن ها صرفاً از بسیاری از آثار بلندمدت آپنه خواب مصون هستند.تحقیقات جدید نشان داده است از هر ۱۰ مرد، چهار نفر آن ها خروپف می‌کنند.

 روش هایی برای پیشگیری از خروپف

اگر گاهی خروپف می کنید، انجام تغییرات و اصلاحات کوچک در سبک زندگی‌تان می تواند به شما کمک زیادی کند.

 خوابیدن به پهلو

خروپف معمولاً هنگامی اتفاق می افتد که به پشت خوابیده‌اید، زیرا نیروی جاذبه باعث می شود راه هوایی شما باریک تر شود؛ بنابراین سعی کنید به پهلو بخوابید.

 کاهش وزن

 وزن اضافی و چاقی در ناحیه گردن، بافت‌های گلوی شما را ضخیم و مجاری تنفس تان را باریک می کند. پس با رژیم‌های غذایی مناسب ،ورزش و پیاده‌روی روزانه، اضافه‌وزنتان را از بین ببرید.

 مصرف کردن داروهای ضدآلرژی

  اگر آلرژی دارید یا سرما خورده‌اید، از داروهای ضد احتقان که آلرژی یا التهاب مربوط به سرماخوردگی را تسکین می‌دهد، حتماً استفاده کنید تا تنفس برایتان راحت تر شود.

 نوشیدن بیشتر آب

اگر به اندازه کافی آب ننوشید، مجاری بینی و دهان تان خشک می شود و همین موضوع باعث می شود که بیشتر خرخر کنید.

 استفاده از دستگاه رطوبت ساز در اتاق تان 

این دستگاه‌ها می‌تواند با ایجاد رطوبت در فضای اتاق، احتقان را کم کند و تنفس برای تان راحت تر شود.

منبع: خراسان
دیدگاه شما
منتخب سردبیر