سرگرمی

پاسخ به سؤالات عجیب و غریبی که ذهن مان را به خود مشغول کرده

اگر یک سال حمام نرویم یا حرف نزنیم چه اتفاقی می افتد؟ اگر زمین یکباره از گردش به دور خود بایستد چه؟ درست است، هر کسی مایل نیست شخصاً جواب این سؤال ها را پیدا کند، اما این چیزی از کنجکاوی برانگیز بودن شان کم نمی کند.

پاسخ به سؤالات عجیب و غریبی که ذهن مان را به خود مشغول کرده

اگر یک سال حمام نرویم یا حرف نزنیم چه اتفاقی می افتد؟ اگر زمین یکباره از گردش به دور خود بایستد چه؟ درست است، هر کسی مایل نیست شخصاً جواب این سؤال ها را پیدا کند، اما این چیزی از کنجکاوی برانگیز بودن شان کم نمی کند. خیلی خوب می شد اگر همین سؤال ها برای کس دیگری هم پیش می آمد و او بالاخره جوابی برایشان پیدا می کرد. پس باید بگوییم خوش به حال شما، چون در این مطلب می خواهیم به تعدادی از همین سؤال های عجیب و غریب پاسخ دهیم که فکرمان را درگیر خود ساخته اند.

۱- اگر یک سال حرف نزنیم چه اتفاقی می افتد؟

داشتن ارتباط چیزی است که همه ی آدم ها به آن نیازمندند، به همین دلیل است که یک سال سکوت برای یک فرد طبیعی واقعاً دشوار خواهد بود. اما اگر کسی تصمیم بگیرد برای چنین مدت طولانی ای از صحبت خودداری کند، این کار چندان ضرری برایش نخواهد داشت. خیر، این شخص توانایی صحبت را از دست نمی دهد و ماهیچه های صورتش هم تحلیل نمی روند چون کماکان هنگام خوردن غذا، مسواک زدن و ابراز احساسات، حرکت دارند. به گفته ی کارشناسان، این کار ممکن است مشکلاتی جزئی برای صدای فرد ایجاد کند اما ظرف مدت کوتاهی همه چیز به حالت عادی بازخواهد گشت.

۲- اگر یک سال حمام نکنیم چه اتفاقی می افتد؟

یک سال حمام نکردن، شما را نخواهد کشت اما هیچ کس از اطرافیان تان نتیجه اش را دوست نخواهد داشت. چون مقدار زیادی باکتری و پوست مرده به وجود می آید که بوی وحشتناکی خواهد داشت. به این ها باید مقدار زیادی جوش، ضایعات پوستی، قارچ و شوره سر هم اضافه کنید. ریسک ابتلا به عفونت هم به میزان چشمگیری بالا می رود، حتی اگر دچار یک بریدگی مختصر شوید. حتی اگر بعد از این همه وقت، بالاخره به حمام بروید هم چند هفته ای طول می کشد تا پوست تان به حالت عادی خود بازگردد.

۳- اگر زمین از گردش بایستد چه اتفاقی می افتد؟

زمین با سرعت ۱،۶۰۰ کیلومتر در ساعت به دور خود می چرخد اما ما هرگز حتی متوجهش نمی شویم. به این فکر نمی کنیم که اگر زمین واقعاً از گردش بایستد چه می شود. گرچه این اتفاق تقریباً به طور کامل غیر ممکن است، اما در صورت وقوع به فاجعه ای عظیم منجر خواهد شد.

ساختمان ها، درخت ها، خودروها و هر چه روی کره زمین است به سمت شرق به پرواز درمی آیند و بادهای وحشتناکی وزیدن می گیرد. به دلیل فوران آتشفشان ها در خشکی و آب، سونامی هایی به وجود می آید که ارتفاع آن ها از کوه ها بلندتر است . هر چه سر راه شان باشد، نابود می کنند. این پایان بشریت خواهد بود. نیمکره های شرقی و غربی زمین، هر کدام به مدت ۶ ماه در تاریکی مطلق فرو می روند. بعید است کسی جان به در ببرد اما اگر ببرد، تنها راه برای زندگی این است که هر ۶ ماه یک بار از نیمکره ای به نیمکره ی دیگر برود.

۴- اگر گوگل ۳۰ دقیقه از کار بیفتد چه اتفاقی رخ می دهد؟

در اوت سال ۲۰۱۳، گوگل و تمام سرویس هایش نزدیک به ۵ دقیقه از کار افتادند و ترافیک اینترنت ۴۰ درصد کاهش یافت. بنابراین راحت می شود تصور کرد یک توقف ۳۰ دقیقه ای مشکلات زیادی به بار می آورد. گوگل خود پول زیادی را از دست می دهد و همینطور همه ی شرکت هایی که از سرویس های آن استفاده می کنند. به احتمال فراوان، میزان پیام های متنی و تماس های تلفنی افزایش می یابد. برای موتورهای جستجوی رقیب گوگل هم اتفاق خوبی خواهد بود.

۵- اگر همه ۱۰۰ سال عمر کنند چه اتفاقی می افتد؟

اگر همه چند دهه بیشتر عمر کنند، جمعیت سالمندان بیشتر می شود، امری که تغییرات زیادی در جامعه ایجاد می کند. مثلاً در دانشگاه ها حضور ۸۰ ساله ها به اندازه ی ۱۸ ساله ها عادی می شود. افراد بیشتری هم در خارج شهر زندگی می کنند. تبلیغات بیشتری برای سالمندان ساخته می شود و میزان مصرف به سرعت بالا می رود. ۸۵ ساله ها به اندازه ی جوان ها به چیزهای جدید علاقه ندارند.

میزان جرایم کاهش می یابد چون سالمندان جرم های کمتری مرتکب می شوند. دیگر بزرگ کردن فرزند، بیشتر عمر افراد را نمی گیرد و نقش دوستی اهمیت بیشتری می یابد.

۶- اگر به جای آب، نوشابه بخوریم چه اتفاقی می افتد؟

تصور کنید جز نوشابه نوشیدنی دیگری نمی خورید. واضح است که ایده ی خوبی نیست اما دقیقاً چه اتفاقی برای بدن می افتد؟ اول آنکه اسید نوشابه مینای دندان هایتان را به تدریج از بین می برد و باکتری های مضر درون پلاک های دندانی از قند نوشابه تغذیه می کنند و همین امر باعث پوسیدگی دندان ها می شود. هر قوطی نوشابه ۴۵ گرم قند دارد و مغزتان به آن اعتیاد پیدا می کند.

در اینصورت هر روز ۵،۴۳۲ کالری بیشتر دریافت می کنید که معادل خوردن روزانه دو عدد پیتزای بزرگ است. این امر به احتمال زیاد باعث بالا رفتن وزن تان می شود. به علاوه، نوشابه حاوی سیروپ ذرت و مقدار زیادی فروکتوز است که بدن توانایی هضم آن را ندارد. همین موضوع منجر به بروز بیماری کبد چرب و مشکلات قلبی عروقی می شود.

۷- اگر در مریخ زندگی کنیم چه اتفاقی برای بدن مان می افتد؟

زندگی در مریخ به طور قطع برای بدن تان مفید نیست. به دلیل کمتر بودن جاذبه، تعداد گلبول های قرمز درون بدن تان کاهش می یابد و این امر دستگاه ایمنی بدن تان را تضعیف می کند. تشعشعات کیهانی ریسک ابتلایتان به سرطان را ۱۰ درصد بیشتر می سازد. مواد شیمیایی درون خاک مریخ باعث کاهش فعالیت غده تیروئید و افزایش فشار خون می شود. بالا بودن دوز این مواد شیمایی به ریه ها هم صدمه می زند.

۸- اگر خودمان را شبیه سازی کنیم چه اتفاقی می افتد؟

دانشمندان تاکنون حیواناتی را شبیه سازی کرده اند اما اگر کسی خودش را شبیه سازی کند چه می شود؟ برخلاف آنچه در فیلم های ترسناک علمی تخیلی به تصویر کشیده می شود، انسان شبیه سازی شده عیناً مانند خودتان از آب درنمی آید. گرچه ظاهر آن به ژن ها بستگی دارد اما این موضوع تحت تأثیر محیط درون رحم هم هست. به علاوه، انسان شبیه سازی شده ممکن است شخصیتی کاملاً متفاوت از شما داشته باشد چون تجربیات متفاوتی در زندگی خواهد داشت. اما متأسفانه از سلامت خوبی برخوردار نخواهد بود. حیوانات شبیه سازی شده دارای نقص های مغزی و مشکلات قلبی و کبدی هستند و دستگاه ایمنی ضعیفی دارند.

۹- اگر بتوانیم با سرعت نور حرکت کنیم چه اتفاقی می افتد؟

درست است که شدنی نیست اما بیایید تصور کنیم یک نفر می تواند با سرعت نور حرکت کند. برای چنین شخصی زمان کندتر می گذرد. مثلاً زمان برای کسی که در حال دویدن است تنها ۱۰ دقیقه می گذرد اما برای کسی که ایستاده ۲۰ دقیقه. به علاوه، او دنیا را به شکل دیگری می بیند. در پیش چشمان او دنیا در انتهای یک تونل بلند و تاریک ظاهر می شود. ستاره های رو به رو آبی به نظر می رسند و ستاره هایی که در پشت قرار دارند قرمز. و در سرعت خاصی، چیزی جز تاریکی نمی بیند چون طول موج نور از محدوده ی دید او خارج است.

۱۰- اگر دایناسورها منقرض نمی شدند چه اتفاقی می افتاد؟

بیایید تصور کنیم ۶۵ میلیون سال قبل یک شهاب سنگ زمین را رد کرده و هیچ دایناسوری را از میان نبرده بود. در اینصورت، دایناسورها به زندگی طبیعی شان ادامه می دادند و پستاندارها نمی توانستند در تکامل از جوندگان پیشی بگیرند. وقتی دایناسورها منقرض شدند، بسیاری از پستانداران تکامل یافتند و صاحب ویژگی هایی شدند که حالا از آن ها برخوردارند. بعدها نخستی سانان تکامل پیدا کردند و میلیون ها سال بعد انسان ها ظهور یافتند.

اما اگر شهاب سنگی به زمین نخورده بود و دایناسورها هنوز زنده بودند، پستانداران توان رقابت با این خزندگان عظیم الجثه را نداشتند. بنابراین شما هم حالا مشغول خواندن این مطلب نبودید.

منبع: روزیاتو
دیدگاه شما
منتخب سردبیر