سهام عدالت | واریز سود سهام عدالت

واریز سود سهام عدالت | مبلغ و زمان سود سهام عدالت اعلام شد

جزییات پرداخت سود سهام عدالت را در این مطلب میخوانید

واریز سود سهام عدالت | مبلغ و زمان سود سهام عدالت اعلام شد

سود سهام عدالت 

جزییات پرداخت سود سهام عدالت را در این مطلب میخوانید 

واریز سود سهام عدالت 

مجید عشقی رئیس سازمان بورس به تازگی درباره شرایط و نحوه پرداخت  سود سهام عدالت  توضیحاتی ارائه داده است. درمورد سود سهام عدالت با توجه به اینکه شرکت‌ها به صورت تدریجی این کار را انجام می‌دهند اختلاف چند ماهه را شاهد هستیم و هنوز نهایی نشده است، اما احتمالا در تاریخ‌های مشابه سال گذشته، سود سهام عدالت پرداخت خواهد شد.فرآیند پرداخت مرحله دوم نیز روز ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ انجام گرفت. در اسفندماه نیز سهامدارانی که در پرتفوی سهام خود ۴۵۲، ۴۹۲ و ۵۳۲ هزار تومان دارایی داشتند، به ترتیب ۶۱۳، ۶۶۷ و ۷۲۱ هزار تومان سود دریافت کردند. همچنین افرادی که پرتفوی یک میلیون تومانی در اختیار داشتند، مبلغ یک میلیون و ۳۵۶ هزار تومان سود به ایشان تعلق گرفت.رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در پاسخ به سوال دیگری درباره نحوه و جزییات پرداخت سود سهام عدالت نیز اظهار کرد: سود سهام عدالت با توجه به اینکه شرکت‌ها به صورت تدریجی این کار را انجام می‌دهند اختلاف چند ماهه را شاهد هستیم و هنوز نهایی نشده است، اما احتمالا در تاریخ‌های مشابه سال گذشته، سود سهام عدالت پرداخت خواهد شد.سلام نو

اگر سود سهام عدالت واریز نشد چه کنیم؟وی همچنین درباره افرادی که تا کنون سود سهام عدالت دریافت نکردند و آیا سود آنها برای سال‌های گذشته باطل و سوخت شده، گفت: قطعا کسانی که در سامانه سهام عدالت و سجام ثبت نام کردند و شماره حساب کردند سود سنوات گذشته برای افراد واریز شده و اگر فردی در این دو سامانه ثبت نام نکرده و سود سهام عدالت را دریافت نکرده و بخواهد امروز ثبت نام کند، سود آن از سال ٩٨ و به صورت یکجا واریز خواهد شد و سود افراد سوخت نشده، محفوظ است و به محض ثبت نام واریز می‌شود.

درباره سهام عدالت جاماندگان نیز سال گذشته حدود ۳.۵میلون نفر به عنوان جاماندگان سهام عدالت شناسایی شدند و قرار بود به هرکدام از این افراد مبلغ ۱۰ میلیون تومان سهام عدالت اختصاص پیدا کند. اما رئیس سابق سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرد که تحقق این موضوع به ۳۵ هزار میلیارد تومان منابع نیاز دارد که چنین منابعی فعلا موجود نیست. اواسط شهریور امسال هم احسان خاندوزی ـ وزیر اقتصاد – اظهار کرد که مراحل تصویب و تخصیص سهام عدالت به جاماندگان باید از طریق هیات دولت طی شود.چندی پیش احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در خصوص زمان و چگونگی واریز سود سهام عدالت گفت: صورت‌های مالی سال ۱۴۰۱ شرکت‌های سهام عدالت به تازگی رسیده و اگر همزمان سودها پرداخت شود عدد آن افزایش می‌یابد.

 

وی افزود: اما اگر مانند سال گذشته سود برخی شرکت‌ها مانند پتروشیمی خلیج‌فارس با تاخیر مواجه شود پرداخت سود سهام عدالت دو مرحله‌ای خواهد شد.

آخرین اخبار از واریز سود سهام عدالتبا توجه به تصویب آیین‌نامه اجرایی مجامع استانی سهام عدالت اما تاکنون تاریخ دقیقی برای برگزاری مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی صادر نشده است و معلوم نیست چه تاریخی برگزار خواهد شد.

نهم اسفند سال ۱۴۰۰ بود که شورای‌عالی بورس با حضور وزیر اقتصاد تشکیل جلسه داد و مقرر شد نماد معاملاتی شرکت‌های سپرده‌گذاری استانی سهام عدالت پس از ارائه مدل پیشنهادی جهت بازبینی آیین‌نامه اجرایی آزادسازی، سهام عدالت بازگشایی شود.جزئیات جدید از مبلغ دور جدید سود سهام عدالت

حداکثر زمان واریز سود نقدی شرکت‌های بورسی به چهار ماه کاهش یافت؛ اتفاقی که قطعا باعث می‌شود زمان واریز سود سهام عدالت زودتر صورت بگیرد و احتمالا نحوه واریز نیز متفاوت خواهد شد.

زمان دقیق واریز سود سهام عدالت مشخص شد. سود سهام عدالت سال آینده چقدر می شود. افزایش سود سهام عدالت در سال آینده. آیا در تاریخ تعیین شده سود سهام عدالت واریز خواهد شد؟ مشمولان سود سهام عدالت چه کسانی هستند؟جواد ایمان‌زاده، معاون مشارکت‌های مردمی بهزیستی آذربایجان شرقی درباره وعده مشاور رییس سازمان بورس درباره واگذاری سهام عدالت برای مددجویان بهزیستی اظهار داشت: قانون مربوط به تخصیص سهام عدالت به مددجویان بهزیستی وضع شده است ولی شیوه‌نامه اجرایی هنوز ابلاغ نشده است.

وی درباره فعالیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیکوکاری از طریق بورس در آذربایجان شرقی نیز گفت: زمانی که بورس رونق داشت کارگزاری‌ها در این خصوص اعلام آمادگی کردند و چندین صندوق نیکوکاری از طریق بورس ایجاد شد که سرمایه اولیه نیز توسط خیرین و خود آن‌ها تامین شده بودو جنب و جوش خاصی در این حوزه وجود داشت.

معاون مشارکت‌های مردمی بهزیستی آذربایجان شرقی ادامه داد:حتی در آن برهه زمانی جامعه معلولین نیزدوره های آموزشی مختلفی برای خانواده‌ها برگزار می‌کردند، ولی پس از ریزش سنگین بورس فعالیت‌ها در این حوزه کاهش یافت.

ایمان‌زاده خاطرنشان کرد: بهزیستی نیز به عنوان یک دستگاه دولتی اجازه ورود به این حوزه را ندارد و ما فقط می‌توانیم نقش تشویقی برای آموزش در این حوزه ایفا کنیم و نمی توانیم اجباری برای ایجاد جمعیت خیریه داشته باشیم.افزایش ۲۱۳ درصدی میزان مستمری مددجویان

همچنین فرگل صحاف، مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی نیز در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: در طول ۲۳ ماه دولت سیزدهم یک هزار و ۴۱۳ واحد مسکونی ساخته و ۱۷ هزار و ۶۴۰ مورد توانمندسازی پایدار از طریق ایجاد و پایدار کردن شغل انجام شده است.

وی ادامه داد: در این مدت میزان مستمری ۲۱۳ درصد افزایش یافته و ۱۸ هزار پشت نوبت به چرخه بهزیستی وارد شده‌اند و کل پشت نوبتی در آذربایجان‌شرقی صفر شده است. همچنین مراکز اورژانس اجتماعی استان بیش از ۳۲هزار مشاوره حضوری و ۱۴۰ هزار مشاوره تلفنی انجام داده‌اند، و در مراکز مشاوره میزان حصول سازش زوجین خواستار طلاق، ۲۰ درصد است که بیشتر از نُرم کشوری می‌باشد.

وی ادامه داد: در مراکز نگهداری شبانه روزی ۲۶ هزار و ۱۰۲ نفر تحت مراقبت هستند و تعداد ارائه خدمات پیشگیری از معلولیت ۴۲۶ هزار و ۸۳۰ مورد بوده است.فرگل صحاف مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه مستمری بگیران استان ۹۳ هزار و ۶۱۶ نفر است، توضیح داد: تعداد خانه‌های کودک و نوجوان ۲ مرکز است که ۳۳۵ فرزند در این خانه‌ها نگهداری می‌شود و همچنین تعداد فرزندان امدادبگیر از اعتبارات سازمان ۱۶۰۵ و تعداد فرندان هدایت شده به زندگی مستقل ۲۵ نفر است.

واگذاری ۵۴ کودک به فرزندخواندگی در یک سال اخیر

وی در خصوص آمار فرزندخواندگی در آذربایجان‌شرقی توضیح داد: تعداد واگذاری به فرزندخواندگی ۵۴ کودکبوده که بر اساس شرایط خانواده‌ها و اولویت‌ها این کار انجام می‌شود، همچنین برای سهولت کار سامانه فرزندخواندی از سال ۹۹ راه اندازی شده است.

مدیرکل بهزیستی استان با اشاره به پرداخت بیمه تامین اجتماعی ۲ هزار و ۳۷۱ زنان سرپرست خانوار و یک هزار و ۹۴ زنان سرپرست روستایی عنوان کرد: همچنین در یک سال گذشته توانمندسازی یک هزار و ۲۹۸ زن سرپرست خانوار انجام شده است.فرگل صحاف مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی ادامه داد: ۲۹ هزار و ۶۸ قلم تامین وسایل کمک توانبخشی و ۷۰۰ مورد خرید خدمات توانپزشکی و دندانپزشکی انجام شده و در

۴۹ تعداد مراکز شبانه روزی ۲ هزار و ۴۰۷ نفر از خدمات استفاده می‌کنند. ۴ هزار و ۹۷۸ دانش آموز معلول هم در استان داریم که کمک هزینه دریافت می‌کنند.صحاف با بیانکه ۷ هزار و ۴۶۳ مورد غربالگری پیشگیری از معلولیت ژنتیک انجام شده است، گفت: تعداد مرکز تخصصی درمان و بازتوانی معتادان ۷۰ مرکز می‌باشد که ۲۵ هزار و ۱۷۰ نفر خدمت گیرنده در یک سال گذشته داشته‌اند.وی ادامه داد: تعداد واحد مسکونی واگذار شده در سال گذشته ۶۶۲ واحد و تعداد کمک به ودیعه و اجاره مسکن ۷۰ مورد بوده است و در ده سال عملکرد تامین مسکن ۸ هزار و ۲۵۷ مورد بوده است.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌شرقی در خصوص وضعیت کودکان کار خیابانی در استان خاطرنشان کرد: کودک کار خیابانی و کارتن خواب نداریم بلکه همه دارای خانواده هستند و شب‌ها بعد از فروش وسایلشان به خانه برمی‌گردند.

منبع: اقتصاد ۱۰۰
دیدگاه شما
منتخب سردبیر