با بیماری خود ایمنی آشنا شوید
بیماری خود ایمنی جز اختلالاتی است که به گونه های مختلفی بروز پیدا می کند و دیگر ارگان های بدن را تحت تاثیر قرار می دهد، پس بهتر است علائم آن را بشناسید.
بیماری خود ایمنی جز اختلالاتی است که به گونه های مختلفی بروز پیدا می کند و دیگر ارگان های بدن را تحت تاثیر قرار می دهد، پس بهتر است علائم آن را بشناسید.
علائم حمله بدن به خود ش و بیماری های حاصله از آن
سیستم ایمنی بخشی از سیستم دفاعی بدن می باشد و وقتی که عفونت وارد آن می شود، همه تلاشِ خود را می کند تا فعالیت درستی نشان دهد و از بدن در برابر بیماری ها و مشکلات دفاع کند.
درد مفصلی
وقتی که سیستم ایمنی به مفاصل حمله می کند، مشکلات دردناکی در بدن فرد اتفاق می افتد. اول از همه؛ مفصل های کوچکتر آسیب می بینند؛ سپس مفصل های بزرگتر درگیر می شوند. تقریباً 40 درصد این اتفاقات باعث ایجاد مشکلات در پوست می شوند و طیف وسیعی از مشکلات دیگر در ریه، قلب و رگ های خونی رخ می دهد.
بیماری ام اس یک بیماری خود ایمنی است که باعث مشکلات سیستم ایمنی می شود و بدن به سلول های سالم خود حمله می کند و به آن ها آسیب وارد خواهد کرد و همین باعث می شود که علائم نورولوژیک به وجود بیاید. بی حسی و گزگز کردن بدن یکی از این علائم است. در کنارش مشکلات بینایی به وجود می آید و تعادل فرد به هم می خورد؛ حتی ممکن است موقع راه رفتن هم مشکل داشته باشد.
مشکلات شکمی
بیماری های مختلف که به سیستم خود ایمنی مربوط است، باعث بیماری شکمی می شود؛ به طور مثال التهاب روده یکی از همین بیماری ها است که در آن؛ سیستم گوارش درگیر شده و فرد دچار مشکلاتی مانند سوء تغذیه خواهد شد.
مشکلات پوستی
مشکلات رایج پوستی جزء علائم اختلالات سیستم ایمنی است که در آن؛ پوست قرمز می شود و فرد دچار لکه یا ورم روی پوست خواهد شد.
دیابت نوع یک زمانی اتفاق می افتد که سیستم ایمنی؛ سلول های موجود در لوزالمعده که مسئول تولید انسولین هستند را دچار مشکل می کند. انسولین هورمونی است که به بدن کمک می کند تا قند و شکر موجود را تبدیل به انرژی کند. اگر این فرایند اتفاق بیفتد، قند خون بالا می رود، به بدن آسیب وارد کرده و سیستم ایمنی دچار مشکل می شود و مشکلاتی مانند سکته، افسردگی و نابینایی را در پی خواهد داشت.