سود سهام عدالت | واریز سود سهام عدالت

مرحله اول سود سهام عدالت واریز شد | روش دریافت سود سهام عدالت

مرحله اول سود سهام عدالت واریز شد. 600 هزار تومان از مرحله اول سود سهام عدالت واریز شد. برای یاد گرفتن روش دریافت سود سهام عدالت ادامه این مطلب را بخوانید.

مرحله اول سود سهام عدالت واریز شد | روش دریافت سود سهام عدالت

واریز سود سهام عدالت

مرحله اول سود سهام عدالت واریز شد. 600 هزار تومان از مرحله اول سود سهام عدالت واریز شد. برای یاد گرفتن روش دریافت سود سهام عدالت ادامه این مطلب را بخوانید.

سهام عدالت یک برنامه اقتصادی و اجتماعی در ایران است که در دهه ۱۳۸۰ به منظور توزیع عادلانه ثروت و کاهش نابرابری‌های اقتصادی در جامعه شکل گرفت.سهام عدالت به صورت پروژه‌ای اجرا می‌شود و هر ساله سهامی از دارایی‌های دولتی به تمامی شهروندان ایرانی تعلق می‌گیرد.به طور کلی، سهام عدالت به معنای تخصیص بخشیز دارایی‌های دولتی به شهروندان است. سهام عدالت به صورت سهامی به شهروندان تعلق می‌گیرد و می‌توانند این سهام‌ها را به قیمت بازارروش یا نگهداری کنند.هدف اصلی سهام عدالت، کاهش نابرابری‌های اقتصادی و توزیع عادلانه ثروت است.

حاجی وند مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: روال سالیانه سود سهام عدالت بدین گونه است که باید صبر کرد تا مجامع سالیانه شرکت‌های سهام عدالت به شکل کامل برگزار و تمام مبالغ دریافت شود سپس متناسب با سهامی که دارندگان سهام عدالت دارند سود برای آن‌ها تقسیم می‌شود.

او در ادامه بیان کرد: تا پیش از این بعد از ۸ ماه از برگزاری مجمع شرکت‌ها مهلت داشتند تا این سود را به حساب سهامداران واریز کنند، اما امسال با توجه به تصمیم سازمان بورس اوراق بهادار شرکت‌ها به جای ۸ ماه ۴ ماه فرصت دارند تا این سود را تقسیم کنند.

حاجی وند در خصوص زمان واریز سود می‌گوید: فصل مجامع را معمولا در خرداد و تیر داریم باید اجازه دهیم این مجامع به صورت کامل برگزار شود و این مهلت ۴ ماه هم به پایان برسد. در نهایت از مبادی رسمی از جمله رادیو و تلویزیون و خبرگزاری‌های رسمی حتما در این زمینه اطلاع رسانی می‌شود.

مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: سهامداران برای دریافت سود سهام عدالت مطلع باشند که در حال حاضر تقسیم سودی انجام نمی‌شود و برای دریافت سود سهام عدالت نیازی نیست که به هیچ جا مانند کافی نت مراجعه و یا مبلغی را پرداخت کنند.

او در پاسخ به این سوال که آیا میزان سود سهام عدالت مشخص است؟ گفت: برای مشخص شدن میزان سود سهام عدالت نیز باید سهامداران منتظر بمانند تا مشخص شود هر شرکتی بسته به سیاست‌ها و تولیدی که دارد چه مبلغی را تقسیم سود می‌کند و نمی‌توان مبلغ دقیقی را اعلام کرد.

او در پاسخ به این پرسش که آیا امکان تخمین سود سهام عدالت وجود دارد؟ هم بیان کرد: باید اجازه داد تا تقسیم سود انجام شود تا اطلاعات نادرست به سهامداران تزریق نشود.

سگر توکلی  با بیان این برخی سودجویان با ارسال لینک های تقلبی بین پنج تا ۱۰۰ میلیون تومان از سهامداران کلاهبرداری کردند، گفت: آخرین حربه سودجویان این بود که سعی کردند از طریق حک کردن شماره تلفن برخی مدیران سهام عدالت و با ارسال لینک هایی در فضای مجازی برای مشمولان اقدام به کلاهبرداری کنند که شناسایی شدند.

وی با بیان این که در حال حاضر هیچ ثبت نامی برای سهام عدالت نداریم، از مردم خواست تا به لینک های کلاهبرداری توجه نکنند و در دام آنان نیفتند.

رئیس اتحادیه سهام عدالت کشور درباره واریز سود سهام عدالت اظهار داشت: هنوز مجامع شرکت های سرمایه پذیر باقی مانده است و در حال حاضر واریزی در این بخش نداریم.

توکلی با بیان این که سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از مددجویان بهزیستی و کمیته امداد باید تحت پوشش قرار گیرند، گفت: عضویت این افراد در دست اقدام است.

وی با اظهار این که هنوز برخی شرکت های بورسی به سهام عدالت واگذار نشدند، با واگذاری آن ثبت نام از متقاضیان جدید صورت می کیرد.

رئیس اتحادیه سهام عدالت کشور از واگذاری و اختصاص دو درصد از سهام سه بانک برای عضویت و تحت پوشش قرارگرفتن ۳.۵ میلیون مددجویان خبر داد.

واریز سود سهام عدالت

معاون سازمان خصوصی‌سازی گفت: سود شرکت‌های غیربورسی سهام عدالت به وسیله سازمان خصوصی‌سازی دریافت و از طریق شرکت سپرده‌گذاری مرکزی توزیع می‌شود.

آخرین اخبار و جزئیات درباره واریز سود سهام عدالت، ثبت‌نام سهام عدالت، نحوه اختصاص سهام عدالت به جاماندگان، مبلغ و واریز سود سهام عدالت جدید اعلام شد. خبرهای رسمی درباره سهام عدالت را در عرشه آنلاین بخوانید.

بهمن عبداللهی در مورد آخرین تصمیمات شورای عالی بورس در جلسه اخیر شورای عالی بورس که در سه شنبه 20 تیرماه برگزار شد، در مورد نحوه برگزاری مجامع شرکت‌های استانی سهام عدالت بعد از سه سال تلاش اتاق تعاون توانستیم در شورای عالی بورس به نتایج خوبی برسیم.

عضو شورای عالی بورس افزود: با مساعدت شورای عالی بورس، گرچه برخی از اعضا مخالفت داشتند اما به هر حال با حمایت وزیر امور اقتصادی و دارایی و مصوبه جمعی شورای عالی بورس، نتایج خوبی برای شرکت‌های استانی سهام عدالت به دست آمد و قرار شد اعضای شرکت‌های تعاونی سهام عدالت در مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی حضور پیدا کنند.

عضو شورای عالی بورس اظهار داشت: با مصوبه شورای عالی بورس، مقرر شد هر یک از شرکت‌های تعاونی شهرستانی سهام عدالت که حداقل 20 درصد از اعضای آن حضور داشته باشند، می‌توانند مجامع خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به شکل حضوری و الکترونیکی برگزار کنند، درحالی‌که حداقل 20 درصد اعضا حضور داشته باشند و بعد از انتخابات در مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی حضور داشته باشند.

عبداللهی اضافه کرد: در زمینه آیین‌نامه اجرایی شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی هم تصمیمات خوبی گرفته شد که شرکت‌های تعاونی سهام عدالت بتوانند در مجامع سرمایه‌گذاری استانی حضور پیدا کنند و دولت هم قرار شد نماینده شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت با سازوکاری معرفی کند.

وی در مورد اینکه برخی شرکت‌های سرمایه‌پذیر از عدم حضور نماینده سهام عدالت با وجود داشتن یک صندلی هیات مدیره در شرکت خود گلایه کردند، گفت: تاکنون سازوکار حضور نماینده سهام عدالت معلوم نبود و وقفه و خلأیی در مجامع شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت ایجاد شده بود که طبق مصوبه شورای عالی بورس مقرر شد حداکثر ظرف 3 تا 4 ماه آینده این خلأ برطرف شده و نمایندگان سهام عدالت در شرکت‌های سرمایه‌پذیر برای مجامع عمومی معرفی شوند.

عضو شورای عالی بورس در مورد اینکه چه زمانی نمادهای معاملاتی شرکت‌های سرمایه‌‌گذاری عدالت باز می‌شود، اظهار داشت: قبل از باز شدن نماد معاملاتی باید مجامع شرکت‌های استانی برگزار، هیات مدیره مشخص و افزایش سرمایه آنها ثبت شود و بعد از آن امکان بازگشایی نمادهای معاملاتی شرکت‌های سرمایه‌گذاری باز می‌شود.

عبداللهی گفت: البته سیاست این است که مردم در سهامداری عدالت باقی بمانند و سهام ارزنده خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نفروشند، اما باز شدن نماد معاملاتی شرکت‌های سهام عدالت 3 تا 4 ماه زمان خواهد برد.

سیاست‌گذار با هدف توزیع ثروت بین دهک‌های کم‌درآمد و میانی جامعه از سال 85 اقدام به واگذاری سهام عدالت به 6 دهک کم‌درآمد کرد که در این زمینه 49 میلیون ایرانی سهامدار عدالت شدند که بهای این سهام با ارزش اسمی یک میلیون تومان در آن زمان طی 10 سال از محل سود و عایدی این شرکت‌ها پرداخت شد و سهام عدالت در اردیبهشت سال 1399 آزادسازی شد. بعد از مرحله آزادسازی، شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت شکل گرفت و 30 میلیون از سهامداران عدالت که روش غیرمستقیم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ انتخاب کرده بودند از این طریق سهامدار این شرکت‌ها شدند و 19 میلیون نفر از سهامداران عدالت هم روش مدیریت مستقیم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برگزیده بودند، اما در سال 99 با توجه به تقاضای مردم برای فروش سهام خود، باعث ریزش بازار و افت ارزش سهام عدالت با پرتفوی مناسب شد که بعد از آن مقام ناظر اقدام به بستن نمادهای معاملاتی شرکت‌های استانی کرد.

 

منبع: ورازندگی
دیدگاه شما
منتخب سردبیر