باران | باران خون

باران خون در هند | لحظه آخرالزمانی از بارش خون از آسمان! + ویدئو

باران خون در هند + فیلم آخرالزمانی

باران خون در هند | لحظه آخرالزمانی از بارش خون از آسمان! + ویدئو

پدیده ترسناک باران خون طبق اسناد تاریخی از دوران باستان وجود داشته است و هنوز هم هرازگاهی در نقاط مختلف دنیا اتفاق می‌افتد.

خیلی‌ها عاشق باران هستند و دوست دارند زیر باران قدم بزنند و بوی دلپذیر نم خاک را احساس کنند. اما باران خون پدیده‌ای است که نه تنها رمانتیک و زیبا نیست، بلکه بسیار وحشتناک و هولناک است. آخرین مورد از باران سرخ یک ماه پیش در منطقه سیبری روسیه اتفاق افتاد و همه جا را خونین کرد.

چندی پیش در منطقه سیبری و در شهر صنعتی نوریلسک از آسمان خون بارید و باعث ترس مردم شد. وقتی به تصاویر این شهر نگاه می‌کنید انگار با صحنه‌ای خونین از یک فیلم ترسناک روبرو هستید. با این حال کارشناسان نظر‌های متفاوتی داشتند و این باران را به خاطر مقادیر زیادی اکسید آهن در هوا می‌دانستند. با توجه به اینکه این باران قرمز در منطقه‌ای صنعتی و مملو از کارخانه و کارگاه‌های صنعتی اتفاق افتاده بود این نظر کاملا محتمل و منطقی به نظر می‌رسید.

این باران به دلایل طبیعی زیادی اتفاق می‌افتد و اصلا پدیده کمیابی نیست. جالب است بدانید که باران خون حتی پدیده‌ای مدرن و حاصل تکنولوژی نیست و از زمان‌های بسیار گذشته هم وجود داشته است. به گفته دانشمندان ناسا، اسناد مکتوب تاریخی نشان می‌دهند که گزارش باران سرخ در سال ۱۹۱ قبل از میلاد هم ثبت شده است. در آن زمان باران قرمز ترس و وحشت بسیار عمیقی در بین مردم رم باستان به وجود آورد و آن را نشانه‌ای از عذاب الهی می‌دانستند.

باران خون در دوران معاصر

هنوز هم هرازگاهی باران خون در گوشه و کنار دنیا می‌بارد. البته تا قبل از قرن ۱۷ باور عمومی همچنان بر این بود که رنگ قرمز باران واقعا ناشی از وجود خون در قطره‌های باران است.

در سال ۲۰۰۱ و بار دیگر در سال ۲۰۱۲ در استان جنوبی هند به نام کرالا هم باران سرخ رنگی بارید که باعث ترس مردم شد.

دلیل علمی باران خون چیست؟

بر اساس گزارش ناسا، اکثر باران‌های قرمزی که اتفاق می‌افتند به دلیل طوفان گرد و غبار در صحرای بزرگ آفریقاست. درست است که صحرای بزرگ آفریقا فاصله بسیار زیادی با قاره اروپا و آسیا دارد، اما ظاهرا این گرد و غبار توسط جریان‌های هوا و بادهای قدرتمند به سرتاسر اروپا و خاورمیانه منتقل می‌شوند.

گاهی این غبارها در زیر ابرهای باران زا قرار می‌گیرند و با قطره‌های باران ترکیب می‌شوند و به این ترتیب باران قرمز به وجود می‌آید.

بر اساس نظر ناسا، ذرات غبار می‌توانند به رنگ‌های مختلف وجود داشته باشند و باعث باران‌های رنگی شوند. اما باران قرمز تنها زمانی اتفاق می‌افتد که مقادیر زیادی اکسیدآهن با قطره‌های باران ترکیب شده باشد.

اکسید آهن از ترکیب آهن و اکسیژن به صورت طبیعی به وجود می‌آید، اما به ندرت اتفاق می‌افتد که مقادیر زیادی از آن در هوا وجود داشته باشند.

دیدگاه شما
منتخب سردبیر